OK20 nyheder

Torsdag havde Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet første forhandlingsrunde om en ny overenskomst, OK20.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet tog torsdag hul på forhandlingerne om en ny overenskomst, OK20.

Hvilke forventninger har FA og Finansforbundet til den kommende overenskomst, hvordan ser de forhandlingssituationen, og hvad er det absolut væsentligste i en ny overenskomst på finansområdet? Læs dobbeltinterview med Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Kent Petersen, formand for Finansforbundet.

Hvilke forventninger har FA og Forsikringsforbundet til den kommende overenskomst, hvordan ser de forhandlingssituationen, og hvad er det absolut væsentligste i en ny overenskomst på forsikringsområdet? Læs dobbeltinterview med Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Charlotte Hougaard, landsformand for Forsikringsforbundet.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har mandag udvekslet overenskomstkrav med Finansforbundet og Forsikringsforbundet.

Finansforbundets og FA er enige om, hvordan standardoverenskomsten på en række områder skal tilpasses den nye ferielov.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sender i denne uge et elektronisk spørgeskema til de personaleansvarlige i alle medlemsvirksomheder. Skemaet skal afdække virksomhedernes ønsker og forslag til OK20.