Nyheder

Forskere fra Københavns Universitet har lanceret en ny hjemmeside fyldt med viden om og gode råd til, hvordan virksomheder kan skabe bedre muligheder for seniormedarbejdere.

Arbejdstilsynet holder virtuelt temamøde om den nye bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø. Arrangement løber af stablen 30. oktober og er åbent for alle interesserede.

Sundheds- og Ældreministeriet, Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet har i forening udsendt en opdateret udgave af ”Retningslinjer om ansvarlig indretning af kontorarbejdspladser mv. i lyset af udbruddet af COVID-19”.

Tillidsmandens illoyale adfærd berettigede til afskedigelse.

Et flertal i Folketinget har natten til lørdag indgået aftale om ret til tidlig pension. I aftalen er særskatten til finanssektoren endt på et mindre niveau end i regeringens udspil.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har vundet en principiel sag i Østre Landsret. Sagen handler om aldersdiskrimination, og dommen vil få betydning for en lang række tilsvarende sager i finanssektoren.

De særlige corona-aftaler i finanssektoren er forlænget frem til og med 31. december.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har udgivet en ny guide til forebyggelse og håndtering af seksuel chikane.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webstreaming om, hvordan virksomheder kan forebygge og håndtere seksuel chikane på arbejdspladsen.

Arbejdspladser over hele landet sætter i dag fokus på mentale sundhed.