Nyheder

Der er nu sat ny tid og sted på det kursus, som erstatter kurset, der blev aflyst i marts 2020.

Halvdelen af de hjemmearbejdende danskere savner det fysiske samvær med kollegerne. Det viser en ny undersøgelse, som Voxmeter har lavet for Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Torsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforeningen (FA) et ekstra webinar om situationen med COVID-19 i Danmark. Fokus var på aftalerne mellem FA og Finansforbundet.

Via Finanskompetencepuljen vil Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet skrue op for udbuddet af digitale kurser, som finansansatte kan tage hjemme foran skærmen.

Fremover kan en virksomhed udsætte en medarbejders ferie, så den udskydes til den efterfølgende ferieafholdelsesperiode, hvis upåregnelige driftsmæssige hensyn gør det nødvendigt i forbindelse med covid-19. Det følger af lovforslag L 161, som Folketinget har vedtaget i dag.

Onsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet har indgået som konsekvens af situationen med COVID-19 i Danmark.

Finansforbundets medlemmer har stemt JA til overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet.

Torsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) ekstra webinar om situationen med corona/COVID-19 i Danmark.

Regeringen vil hæve loftet for lønkompensation, så virksomheder kan få kompensation for op til 30.000 kroner pr. fuldtidsansatte medarbejder pr. måned.

Onsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet indgik fredag.