Nyheder

I dag startede en ny runde trepartsforhandlinger mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter. Forhandlingerne omhandler fremtidens efter- og videreuddannelsessystem, og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sidder med ved bordet.

Henriette Fenger Ellekrog, HR direktør i Danske Bank, er ny formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Onsdag den 4. oktober holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sin årlige HR-konference, HR-Dagen. Allerede nu kan du tilmelde dig.

INVITATION. Oplev C:ntact levere en inspirerende teaterforestilling om, hvordan øget diversitet blandt medarbejdere og kunder skaber nye udfordringer og muligheder for virksomheder. Hør erhvervsforsker Søren Schultz Hansen fortælle om de nye generationers møde med arbejdsmarkedet. Og deltag i workshops og debat om, hvilke kompetencekrav fremtiden stiller til virksomhederne. Alt sammen på FA’s Kompetencekonference 2017.

Den netop indgåede pensionsaftale mellem regeringen og DF vil gøre det mere attraktivt at udskyde pensionen lidt og i stedet tage en ekstra tørn på arbejdsmarkedet, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Traditionen tro deltog Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i Folkemødet på Bornholm med arrangementer om fremtidens arbejdsmarked. FA delte igen i år telt med Finans Danmark og Finansforbundet.  

Regeringen har de første to år haft blikket rettet stift mod det faglærte og ufaglærte arbejdsmarked. Nu er det tid til at favne hele arbejdsmarkedet. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et debatindlæg i Altinget.

En medlemsvirksomhed er blevet frifundet i Ligebehandlingsnævnet i en sag om afskedigelse af en ordblind medarbejder. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) førte sagen for virksomheden.

Onsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) kursus om den nye persondataforordning. Flere end 60 repræsentanter fra FA’s medlemsvirksomheder var mødt frem. 

Regeringens ekspertgruppe for efter- og videreuddannelse offentliggjorde i dag sine anbefalinger til fremtidens efteruddannelsessystem. Især én anbefaling skiller sig ud, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).