Nyheder

Et flertal i Folketinget har besluttet at give danskerne mulighed for at få udbetalt nogle af de indefrosne feriemidler.

I et nyt politisk udspil foreslår Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), at medarbejdere, der jævnligt har hjemmearbejdsdage, skal have et skattefradrag til etablering af hjemmekontor.

EU-Domstolen fastslår, at generelle diskriminerende udtalelser om potentielle medarbejdere kan udgøre forskelsbehandling efter beskæftigelsesdirektivet, hvis udtalelserne kommer fra en person, der har eller kan opfattes som én med afgørende indflydelse på virksomhedens ansættelsespolitik.

Et politisk flertal vil løsne regler i arbejdsmiljøloven, der står i vejen for mere hjemmearbejde. Det skriver Berlingske.

Transpersoner udgør en særligt udsat gruppe blandt LGBT-personer på arbejdsmarkedet. Det viser en undersøgelse fra Ligestillingsministeriet.

Særaftalerne mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet og Forsikringsforbundet udløber 31. august. FA ønsker en forlængelse af aftalerne.

Tager hver tredje dansker en ekstra hjemmearbejdsdag om ugen, kan dansk velstand stige med fire milliarder kroner om året, mens de samfundsmæssige omkostninger ved biltrafikken kan reduceres med op mod 500 millioner kroner. Det viser en ny økonomisk analyse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har i dag sendt sit høringssvar på Finanstilsynets nye anbefalinger til fit and proper-reglerne.

Hen over sommeren har Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) oplevet en mærkbar stigning i antallet af henvendelser om hjemmearbejde.

Jo længere mors uddannelse er, jo flere barselsdage holder far med den lille ny. Det viser en ny opgørelse, der bygger på tal fra Danmarks Statistik.