Nyheder

Det er på ingen måder fair, at medarbejdere i finanssektoren skal læse i avisen, at deres arbejdspladser ikke lever i 2021, når det handler om barsel. Slet ikke, når virkeligheden er, at finansansatte fædre ligger i den absolutte top, når det kommer til barsel på det private arbejdsmarked. Det skriver Mads Skovlund Pedersen, formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), og Kent Petersen, formand for Finansforbundet, i et fælles indlæg i Berlingske.

Sygefraværet falder jo, højere medarbejdernes uddannelsesniveau er, viser ny statistik fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Via statistikken kan FA’s medlemsvirksomheder sammenligne eget sygefravær opdelt på uddannelsesniveauer med hele sektoren, finansområdet eller forsikringsområdet.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har ledige standpladser til årets IT-konference, Finance IT Day. Konferencen løber af stablen 17. november i København.

Juristerne i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) modtager i øjeblikket mange spørgsmål om den nye ferielov. FA har samlet relevant materiale om de nye regler på et subsite, hvor der også er adgang til e-learningsmoduler om ferieloven.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har opdateret en række nøgletal indenfor uddannelse.

Fredag løb Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2021 af stablen. Se eller gense oplæg og debat fra konferencen i artiklen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og flere medlemsvirksomheder deltog igen i år i Ungdommens Folkemøde. Se video fra folkemødet i artiklen.

I sit høringssvar til Finanstilsynet om implementering af det nye whistleblowerdirektiv i dansk lovgivning efterlyser Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) mere klarhed om de kommende regler.

Regeringens reformudspil ’Danmark kan mere 1’ er interessant, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), der dog efterlyser flere tiltag.

Finanskompetencepuljen holder en stribe webinarer, der skal give bl.a. ledere og mellemledere indsigt i mulighederne for kompetenceudvikling via puljen.