Nyheder

Hver femte mand har lederambitioner, mens det gælder for mindre end hver tiende kvinde, viser ny meningsmåling.

HR-Dagen 2017 havde fokus på den kommende persondataforordning, arbejdsmiljø og fastholdelse af handicappede medarbejdere.

Steen Lund Olsen afløser Solveig Ørteby, som næstformand for Finansforbundet. Det står klart efter et kampvalg ved forbundets landsmøde i dag.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og IT-Universitet i København (ITU) bringer it-studerende og virksomheder fra finanssektoren sammen på den årlige Finance IT Day i november. Det er gratis for FA’s medlemsvirksomheder at deltage med en stand på konferencen.

Danmark ligger langt nede i feltet af OECD-lande, når det gælder om at få unge med en videregående uddannelse i job, viser undersøgelsen ’Education at a Glance’, som OECD netop har offentliggjort.

I kølvandet på brexit har København en reel mulighed for at tiltrække ansatte fra London, mener en række topchefer i finanssektoren. Det skriver Børsen. 

”Sæt spot på arbejdsmiljøet” er titlen på en ny landsdækkende kampagne, som Arbejdsmiljørådet lancerer i dag. Kampagnen giver gode råd om, hvordan virksomheder og medarbejdere i fællesskab kan styrke arbejdet med arbejdsmiljø.

Regeringens forslag til Finanslov 2018 vil styrke de videregående uddannelser. Og det er godt for finanssektoren, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening. 

Bliver regeringens vækstpakke til virkelighed, vil det betyde flere arbejdspladser, mere produktivitet og øgede investeringer, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Regeringens skatteudspil lægger op til at øge arbejdsudbuddet, og det er der hårdt brug for, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).