Nyheder

Fremtiden er mere fleksibel og kommer til at kræve, at vi kan udvikle og fastholde arbejdsfællesskaberne på nye måder og under nye vilkår. Det skriver Kent Petersen, formand for Finansforbundet, og Mads Skovlund Pedersen, formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et debatindlæg i FinansWatch.

Erhvervsministeriet har netop offentliggjort nye retningslinjer for kontorarbejdspladser.

FA’s webinar om den nye ferielov er udskudt til 29. juni.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Industriens Uddannelser holdt fredag fælles webinar om IT-elever, deres uddannelse, og hvad eleverne kan tilføre virksomhederne. Se eller gense webinaret i artiklen.

Det er vigtigt, at vi ikke lukker uddannelsessystemet af for omverdenen, sådan som regeringen lægger op til. Hvis vi lukker os om os selv, forhindrer vi danske medarbejdere og virksomheder i at tilegne sig international specialviden, der kan omsættes til innovation, vækst og velfærd til gavn for alle danskere. Det skriver Nikolaj Malchow-Møller, rektor på CBS, og Nadeem Farooq, konstitueret adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et fælles debatindlæg i Altinget.

Bankdirektør i Nordea, Mads Skovlund Pedersen, tager en periode mere som formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet har udarbejdet en fælles vejledning til virksomheder og medarbejdere om hjemmearbejde. Vejledningen er et fælles forståelsespapir, der rammesætter hjemmearbejde, lyder det.

Myndighedernes opfordring til corona-test af medarbejdere ophæves 1. september. Det fremgår af en politisk aftale, som et bredt flertal i Folketinget indgik torsdag.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) modtager en del henvendelser om, hvordan overført ferie optjent efter den gamle ferielov skal håndteres. Få en kort gennemgang af reglerne samt STAR’s notat om problemstillingen.

Onsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om ansættelseskontrakter. Se eller gense pointerne fra webinaret i artiklen.