Nyheder

Debatterne bølgede frem og tilbage i Finansteltet, da Folkemødet 2018 løb af stablen fra torsdag til søndag.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har fundet flere fejl i de statistikker, som det nye praktikpladsafhængige AUB beregnes ud fra. Fejlene betyder, at finansvirksomheder uretmæssigt risikerer ekstra AUB-regninger på op mod flere hundredetusinde kroner.

Læg vejen forbi Finansteltet, hvis du deltager på Folkemødet.

Bestemmer EU for meget over den danske arbejdsmarkedspolitik? Det spørgsmål og mange andre debatterer tre folketingsmedlemmer ved et gå-hjem-møde i Finanssektorens Hus i København 20. juni. Alle er velkommen til at deltage.

Finans Norge og Norsk LO er blevet enige om en overenskomstaftale. Dermed er arbejdskonflikten i Norge slut.

Arbejdsmiljørådet fortsætter med deres kampagne, der skal få virksomheder til at anmelde arbejdsulykker. Rådet lancerer derfor nu en ny række videoer, som har til formål at få flere virksomheder til at anmelde deres arbejdsulykker.

Henriette Fenger Ellekrog genvalgt som formand for Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) vil udvide de studerendes retskrav til tre år. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) roser udmeldingen.

Se eller gense streaming om den nye ferielov og den tilhørende forvaltningslov.

Norge undgår at blive ramt af storkonflikt, da Finans Norge og Finansforbundet i Norge i nat blev enige om en ny kollektiv overenskomst. En række norske finansvirksomheder er dog alligevel blevet ramt af strejke.