Nyheder

Virksomheder fra et bredt udsnit af finanssektoren gæstede onsdag IT-Universitet i København i anledning af den årlige IT-konference, Finance IT Day. Se videoreportage fra konferencen i artiklen.

Projekt om blockchain og smart kontrakter løb med prisen som årets ITU-bachelorprojekt, da Finanssektorens Arbejdsgiverforening og IT-Universitet i København onsdag holdt den årlige IT-konference, Finance IT Day.

Resultaterne af FA’s og Finansforbundets fælles projekt, der skal analysere barriere og muligheder for flere kvinder i ledelse i finanssektoren, offentliggøres ved en konference i marts 2020.

Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2020 løber af stablen 9. januar i Horsens og 20. januar i København. Der er netop åbnet op for tilmeldinger.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har mandag udvekslet overenskomstkrav med Finansforbundet og Forsikringsforbundet.

Lørdag er det tre årtier siden, at Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) blev stiftet.

Må arbejdsgiver modregne i lønnen, når sygedagpengene forsvinder? Principielt ja, siger Højesteret i ny afgørelse. Det kræver dog forsæt eller grov uagtsomhed fra medarbejderens side.

Bliv klogere på forebyggelse og håndtering af seksuel chikane, når en række aktører indenfor arbejdsmiljøområdet holder temamøder om emnet.

Siden finanskrisen er andelen af medarbejdere med videregående uddannelser steget markant i finanssektoren. Det viser en ny analyse, som Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har udarbejdet på baggrund af tal fra Danmarks Statistik.

”Selv om arbejdsmiljøproblemer er vidt forskellige, bliver de desværre tit og ofte skåret over en kam i den offentlige debat. Og det på trods af, at der i virkeligheden er markante forskelle fra branche til branche, og dermed også stor forskel på, hvordan udfordringerne skal løses.” Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et debatindlæg i Altinget i anledning af Den Europæiske Arbejdsmiljøuge.