Nyheder

De økonomiske konsekvenser af corona-krisen har stillet skarpt på behovet for et mere omstillingsparat arbejdsmarked. Her kan vores erfaringer med hjemmearbejde os. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i et indlæg i Altinget.

Mange finansvirksomheder kontakter Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) med spørgsmål om, hvordan de er stillet, hvis medarbejdere holder ferie i lande, som myndighederne fraråder.

Beredskabsstyrelsen har ændret reglerne for håndspritdispensere på arbejdspladsen.

Virksomheder, der ønsker at lave events på arbejdspladsen i anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag, kan få 10.000 kroner i støtte af Velliv Foreningen.

Arbejdstilsynet har udsendt vejledning og informationsmateriale om, hvordan virksomheder kan inddrage medarbejderne i at forebygge smittespredning. Virksomheder med en arbejdsmiljøorganisation (AMO) skal inddrage den.

Sent torsdag aften indgik regeringen og arbejdsmarkedets parter en trepartsaftale om AUB-midlerne. Aftalen betyder bl.a., at finanssektoren får en besparelse på mere 25 procent i AUB i 2020.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet er torsdag blevet enige om at forlænge den fælles corona-aftale med få ændringer.

Branchefællesskaber inviterer til konference om arbejdsmiljø på kontorer den 20. oktober 2020

Regeringens økonomiske ekspertgruppe foreslår, at regeringen og arbejdsmarkedets parter bør mødes til trepartsforhandlinger om justering af arbejdsfordelingsordning.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har givet forsiden på sin hjemmeside, fanet.dk, et facelift.