Fortsætter landets daginstitutioner og skoler med at efterleve Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndvask, når Danmark åbner helt op, vil antallet af fraværsdage på det danske arbejdsmarked falde med flere end 375.000 dage om året. Det viser nye tal.

FA-medlemsbarometer bestod i april af 13 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver knap 4 ud af 10 virksomheder, at de forventer enten en lille eller en stor stigning i antallet af ansatte. Det er en stigning i forhold til målingen fra januar 2021, hvor tallet var knap 1 ud af 4 virksomheder.

FA-medlemsbarometer bestod i april af 13 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver 2 ud af 10 virksomheder, at de ikke har oplevet udfordringer med fastholdelse de seneste tre måneder. Det er en stigning i forhold til målingen fra januar 2021.

FA-medlemsbarometer bestod i april af 13 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver tæt på hver tredje virksomhed, at de forventer flere ansatte de kommende tre måneder, mens lidt mere end hver tiende virksomhed forventer færre.

Helt nye tal fra Danmarks Statistik viser, at fædre ansat i finanssektoren holder mere barsel end andre fædre.

Tæt på hver tredje finansvirksomhed forventer flere ansatte de kommende tre måneder, mens lidt mere end hver tiende virksomhed forventer færre. Det viser FA’s nye medlemsbarometer.

En ny nøgletalsopgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) viser, at antallet af medarbejdere pr. leder er steget en smule fra 2019 til 2020, hvor de nyeste tal stammer fra.

For første gang i næsten fem år er afgangen af medarbejdere i finanssektoren større end tilgangen i mere end ét kvartal i træk. Det viser en ny opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Mange danskere forventer at kunne fortsætte hjemmearbejdet mindst et par dage om ugen efter genåbningen, viser ny undersøgelse.

I en ny undersøgelse svarer 6 ud af 10 finansvirksomheder, at de forventer, at genåbningen er så langt fremme, at deres medarbejdere igen kan møde fysisk ind på arbejdspladsen inden sommerferien.