FA-medlemsbarometer bestod i april af 13 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver knap 4 ud af 10 virksomheder, at de forventer enten en lille eller en stor stigning i antallet af ansatte. Det er en stigning i forhold til målingen fra januar 2021, hvor tallet var knap 1 ud af 4 virksomheder.

FA-medlemsbarometer bestod i april af 13 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver 2 ud af 10 virksomheder, at de ikke har oplevet udfordringer med fastholdelse de seneste tre måneder. Det er en stigning i forhold til målingen fra januar 2021.

FA-medlemsbarometer bestod i april af 13 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver tæt på hver tredje virksomhed, at de forventer flere ansatte de kommende tre måneder, mens lidt mere end hver tiende virksomhed forventer færre.

Fredag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet fælles webinar om nye guides til samarbejdsudvalgenes årlige drøftelser af psykisk arbejdsmiljø. Se eller gense webinaret i artiklen.

FA’s kursus om jobløn i standardoverenskomsten (STOK) og kurset om overgangsordningen i STOK samles sammen til ét og holdes 21. april, kl. 13. Deltagere har fået direkte besked.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har udarbejdet to sæt nye løntabeller på finansområdet, der kan anvendes som hjælpe-tabeller i forbindelse med overgang til og regulering i det nye lønsystem.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet har i fællesskab udarbejdet en vejledning om arbejdstidsreglerne i standardoverenskomsten (STOK).

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop udgivet en ny lønoversigt på forsikringsområdet. Oversigten er gældende fra 1. juli 2021.

Onsdag den 21. april holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) virtuelt medlemsmøde om overgangsordningen i standardoverenskomsten (STOK).

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet er klar med to nye guides til samarbejdsudvalgenes årlige drøftelser af psykisk arbejdsmiljø. Det nye materiale gennemgås ved et webinar 16. april.