Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet tog torsdag hul på forhandlingerne om en ny overenskomst, OK20.

Forhandlingerne om nye overenskomster i finanssektoren starter i januar 2020. Følg forhandlingerne på fanet.dk/OK20

Hvilke forventninger har FA og Finansforbundet til den kommende overenskomst, hvordan ser de forhandlingssituationen, og hvad er det absolut væsentligste i en ny overenskomst på finansområdet? Læs dobbeltinterview med Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Kent Petersen, formand for Finansforbundet.

Hvilke forventninger har FA og Forsikringsforbundet til den kommende overenskomst, hvordan ser de forhandlingssituationen, og hvad er det absolut væsentligste i en ny overenskomst på forsikringsområdet? Læs dobbeltinterview med Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Charlotte Hougaard, landsformand for Forsikringsforbundet.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har mandag udvekslet overenskomstkrav med Finansforbundet og Forsikringsforbundet.

Finansforbundets og FA er enige om, hvordan standardoverenskomsten på en række områder skal tilpasses den nye ferielov.

Virksomhederne skal forberede sig på en mulig arbejdskonflikt i forbindelse med overenskomstforhandlingerne 2020. FA og Finansforbundet har udgivet en ny udgave af den fælles konfliktvejledning

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sender i denne uge et elektronisk spørgeskema til de personaleansvarlige i alle medlemsvirksomheder. Skemaet skal afdække virksomhedernes ønsker og forslag til OK20.