Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har udarbejdet en Q&A om overgangsbestemmelserne til nyt løn- og arbejdstidssystem på finansområdet.

Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holdt fredag fælles streaming om lokale udviklingsmidler.

I en ny video gennemgår konsulenter fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) forudsætningerne for at lave lokale lønpuljer, og hvordan puljernes størrelse beregnes.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet holdt fredag fælles streaming om de nye begreber i standardoverenskomsten. Se eller gense streamingen i artiklen.

OK20. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet har udarbejdet en række gode råd om lokale udviklingsmidler og holder fælles webinar om emnet 2. oktober.

Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har udarbejdet en vejledning om jobløn og selvstændig arbejdstilrettelæggelse.

FA og Finansforbundet har udarbejdet en vejledning med eksempler om jobløn og selvstændig arbejdstilrettelæggelse.

Partial translation into English of the new standard collective agreement (Bank), OK20, ready for download.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet holder fælles informationsmøder om nye begreber i standardoverenskomsten. Møderne løber af stablen i september, og det er muligt at tilmelde sig nu.

Standardoverenskomsten trykkes igen, da indholdsfortegnelsen var misvisende i den første udgave.