Et inspirationsprojekt for personer med handicap har styrket hver anden deltagers tilknytning til arbejdsmarkedet. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) deltager aktivt i projektet.

Andelen af kvindelige medarbejdere i finanssektoren, der sætter sig i chefstolen, er stigende. Det viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Resultaterne af FA’s og Finansforbundets fælles projekt, der skal analysere barriere og muligheder for flere kvinder i ledelse i finanssektoren, offentliggøres ved en konference i marts 2020.

Konsulentvirksomheden Living Institute skal kortlægge barrierer og muligheder for kvinders vej til øverste ledelseslag i penge- og realkreditinstitutter. Kortlægningen er en del af FA’s og Finansforbundets fælles indsats for flere kvinder i ledelse.

Pride Week er vel nok en af årets mest festlige og farverige uger i den danske hovedstad, men bag overflødighedshornet af glimmer og glitter gemmer sig et alvorligt tema. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i en klumme i FinansWatch.

I anledningen af Copenhagen Pride Week vil en del af FA’s logo være i regnbuefarver fra 13. til 18. august.

Medarbejdere og ledere i finanssektoren får fælles guide om, hvordan de kan understøtte og styrke mangfoldigheden på arbejdspladsen. Bag guiden står Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), Finansforbundet og Forsikringsforbundet.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet nedsætter fælles arbejdsgruppe, der skal se nærmere på barrierer og muligheder for at øge andelen af kvinder på topposter i finanssektoren.

Flere mennesker med handicap skal kunne komme ind på arbejdsmarkedet. Det mener regeringen, der i dag skyder en fireårig indsats i gang. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) bakker op om indsatsen og peger på, at det skal være lettere for virksomheder at ansætte mennesker med handicap.

Regeringen og arbejdsmarkedets parter, herunder Finanssektorens Arbejdsgiverforening, har mandag indgået en aftale om at forlænge integrationsgrunduddannelsen (IGU). Uddannelsen skal hjælpe flygtninge ind på arbejdsmarkedet.