Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) deltager i Altinget Sommermøde med en debat om, hvordan virksomheder kan få flere kvinder i ledelse.

I et nyt udspil foreslår Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), at der indføres kompensationsordninger målrettet medarbejdere, som er særligt udsatte for at blive alvorligt syge, hvis de smittes med COVID-19.

Der var flot fremmøde, da Finanssektorens Arbejdergiverforening (FA) og Finansforbundet fredag den 6. marts lancerede deres fælles arbejde omkring at få flere kvindelige ledere i finanssektorens øverste ledelseslag.

Den 8. marts er det Kvindernes Internationale Kampdag, og i den anledning afholder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet i dag en fælles konference om kvinder i ledelse.

Et inspirationsprojekt for personer med handicap har styrket hver anden deltagers tilknytning til arbejdsmarkedet. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) deltager aktivt i projektet.

Andelen af kvindelige medarbejdere i finanssektoren, der sætter sig i chefstolen, er stigende. Det viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Resultaterne af FA’s og Finansforbundets fælles projekt, der skal analysere barriere og muligheder for flere kvinder i ledelse i finanssektoren, offentliggøres ved en konference i marts 2020.

Konsulentvirksomheden Living Institute skal kortlægge barrierer og muligheder for kvinders vej til øverste ledelseslag i penge- og realkreditinstitutter. Kortlægningen er en del af FA’s og Finansforbundets fælles indsats for flere kvinder i ledelse.

Pride Week er vel nok en af årets mest festlige og farverige uger i den danske hovedstad, men bag overflødighedshornet af glimmer og glitter gemmer sig et alvorligt tema. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i en klumme i FinansWatch.

I anledningen af Copenhagen Pride Week vil en del af FA’s logo være i regnbuefarver fra 13. til 18. august.