FA’s Forum for Mangfoldig Ledelse holder 20. oktober webinar om, hvordan virksomheder kan skabe en kultur, som fremmer diversitet i ledelseslagene.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) afholdt onsdag det første arrangement i det nyetablerede forum for mangfoldig ledelse. Temaet var hvordan det er muligt at skabe en kulturforandring, så der kommer flere kvinder på ledelsesgangene.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) er med i et nyt partnerskab, der skal fremme åbenhed og inklusion på arbejdsmarkedet.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webinar om kvinder i ledelse 26. august. Webinaret bliver samtidig startskuddet for et nyt forum for medarbejdere, der arbejder med mangfoldighed og diversitet i FA’s medlemsvirksomheder.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har farvet sit logo i regnbuefarver i anledning af Copenhagen Pride Week.

EU-Domstolen fastslår, at generelle diskriminerende udtalelser om potentielle medarbejdere kan udgøre forskelsbehandling efter beskæftigelsesdirektivet, hvis udtalelserne kommer fra en person, der har eller kan opfattes som én med afgørende indflydelse på virksomhedens ansættelsespolitik.

Transpersoner udgør en særligt udsat gruppe blandt LGBT-personer på arbejdsmarkedet. Det viser en undersøgelse fra Ligestillingsministeriet.

Jo længere mors uddannelse er, jo flere barselsdage holder far med den lille ny. Det viser en ny opgørelse, der bygger på tal fra Danmarks Statistik.

Det er bekymrende, at kvinder er markant underrepræsenterede på de tre uddannelser, der traditionelt er fødekæde til toplederposterne i dansk erhvervsliv. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i sin klumme på FinansWatch.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) deltog torsdag på Altinget Sommermøde med en debat om, hvordan finanssektoren og resten af erhvervslivet kan øge andelen af kvinder i ledelse. Se video af debatten i artiklen.