Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) afholdt onsdag det første arrangement i det nyetablerede forum for mangfoldig ledelse. Temaet var hvordan det er muligt at skabe en kulturforandring, så der kommer flere kvinder på ledelsesgangene.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webinar om kvinder i ledelse 26. august. Webinaret bliver samtidig startskuddet for et nyt forum for medarbejdere, der arbejder med mangfoldighed og diversitet i FA’s medlemsvirksomheder.

”Topledelse er ikke et mandefag. Slet ikke. I en topledelse med nogenlunde lige mange kvindelige og mandlige medlemmer er kreativiteten større, innovationskraften stærkere, perspektiverne rigere og bundlinjen bedre, end hvis blot det ene køn tegner butikken,” skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) deltog torsdag på Altinget Sommermøde med en debat om, hvordan finanssektoren og resten af erhvervslivet kan øge andelen af kvinder i ledelse. Se video af debatten i artiklen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) deltager i Altinget Sommermøde med en debat om, hvordan virksomheder kan få flere kvinder i ledelse.

Der var flot fremmøde, da Finanssektorens Arbejdergiverforening (FA) og Finansforbundet fredag den 6. marts lancerede deres fælles arbejde omkring at få flere kvindelige ledere i finanssektorens øverste ledelseslag.

Den 8. marts er det Kvindernes Internationale Kampdag, og i den anledning afholder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet i dag en fælles konference om kvinder i ledelse.