Onsdag den 2. oktober holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sin årlige HR-konference, HR Dagen. Allerede nu er det muligt at sikre sig en plads ved konferencen.

Regeringens disruptionråd har i dag offentliggjort sin rapport ”Klar til fremtidens job”, der indeholder bud på initiativer og tiltag, som skal gøre Danmark klar til fremtiden.

På trods af at hele arbejdsstyrken oplever et stigende behov for kompetenceudvikling, så fylder efter-og videreuddannelse forsvindende lidt i den politiske debat herhjemme, skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i et debatindlæg.

Europæiske lønmodtagere og arbejdsgivere indenfor finans underskrev fredag en fælles erklæring om digitaliseringens effekt på beskæftigelsen i finanssektoren.

Uddannelses- og forskningsministeren har netop godkendt to nye uddannelser, som der er stor efterspørgsel efter i finanssektoren. Uddannelserne er blevet til i samarbejde med blandt andre Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Den meget omdiskuterede beløbsgrænse er langt fra den eneste barriere for danske virksomheder, når de skal rekruttere internationalt, skriver Mariane Dissing, adm. direktør i FA, i et indlæg i Børsen.

Igen i år bringer Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og IT-Universitet i København (ITU) it-studerende og finansvirksomheder sammen på den årlige IT-konference, Finance IT Day. Der er stadig få ledige standpladser tilbage.

Regeringens nye udspil til fremtidens universitetsuddannelser er et stort skridt i den rigtige retning, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening, hvis medlemsvirksomheder i stigende grad ansætter akademikere.

FA’s Kompetencekonference 2018 kastede et væld af fremragende forslag til verdens bedste VEU-system af sig.

Regeringen har netop præsenteret et nyt udspil, der skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse. Udspillet peger i den rigtige retning, men kan ikke stå alene, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).