Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har åbnet for bookning af standpladser ved årets IT-konference, Finance IT Day. Konferencen løber af stablen 17. november.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og IT-Universitet i København kårede tirsdag årets ITU-bachelorprojekt.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har valgt at aflyse årets Finance IT Day. Årsagen er risiko for smittespredning af covid-19.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har åbnet for bookning af standpladser ved årets it-konference, Finance IT Day.

IT-studerendes interesse for et job i finanssektoren stiger, når de har deltaget i FA’s årlige IT-konference, Finance IT Day. Det viser en spørgeskemaundersøgelse blandt de studerende.

Projekt om blockchain og smart kontrakter løb med prisen som årets ITU-bachelorprojekt, da Finanssektorens Arbejdsgiverforening og IT-Universitet i København onsdag holdt den årlige IT-konference, Finance IT Day.

Virksomheder fra et bredt udsnit af finanssektoren gæstede onsdag IT-Universitet i København i anledning af den årlige IT-konference, Finance IT Day. Se videoreportage fra konferencen i artiklen.

I november danner IT-Universitet i København for syvende år i træk rammen om FA’s IT-konference, Finance IT Day. Det er stadig muligt for FA’s medlemsvirksomheder at sikre sig en stand.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har åbnet for tilmeldinger til it-konferencen Finance IT Day.

Hele 9 ud af 10 af de it-studerende, der deltog på FA’s årlige it-konference i november, er blevet mere interesseret i en karriere i finanssektoren.