Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har åbnet for bookning af standpladser ved årets it-konference, Finance IT Day.

IT-studerendes interesse for et job i finanssektoren stiger, når de har deltaget i FA’s årlige IT-konference, Finance IT Day. Det viser en spørgeskemaundersøgelse blandt de studerende.

Projekt om blockchain og smart kontrakter løb med prisen som årets ITU-bachelorprojekt, da Finanssektorens Arbejdsgiverforening og IT-Universitet i København onsdag holdt den årlige IT-konference, Finance IT Day.

Virksomheder fra et bredt udsnit af finanssektoren gæstede onsdag IT-Universitet i København i anledning af den årlige IT-konference, Finance IT Day. Se videoreportage fra konferencen i artiklen.

I november danner IT-Universitet i København for syvende år i træk rammen om FA’s IT-konference, Finance IT Day. Det er stadig muligt for FA’s medlemsvirksomheder at sikre sig en stand.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har åbnet for tilmeldinger til it-konferencen Finance IT Day.

Hele 9 ud af 10 af de it-studerende, der deltog på FA’s årlige it-konference i november, er blevet mere interesseret i en karriere i finanssektoren.

Onsdag løb årets Finance IT Day af stablen på IT-Universitet i København (ITU). Se videoreportage fra konferencen og hør studerende give deres bud på, hvordan finanssektoren kan rekruttere fremtidens IT-specialister.

Ti finansvirksomheder og op mod 200 it-studerende deltog onsdag i FA’s it-konference, Finance IT Day. Formålet med konferencen er at øge de kommende it-specialisters kendskab til de mange karrieremuligheder i finanssektoren.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop kåret projektet ”Peanuts – a digital investment concept” til årets ITU-bachelorprojekt indenfor it-finans. Bag projektet står to studerende fra IT-Universitet i København.