Regeringens disruptionråd har i dag offentliggjort sin rapport ”Klar til fremtidens job”, der indeholder bud på initiativer og tiltag, som skal gøre Danmark klar til fremtiden.

I løbet af foråret holder landets udbydere af finansøkonomuddannelsen karrieredage for studerende og virksomheder.

FA afgiver bemærkninger til Undervisningsminiteriets lovforslag omhandlende styrkede erhvervsuddannelser, mere praksisfaglighed i folkeskolen, uddannelsesparathedsvurdering til alle ungdomsuddannelser m.v..

Alle Folketingets partier har netop indgået en ny aftale for landets universiteter. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) kalder aftalen for fremsynet.

Uddannelses- og forskningsministeren har netop godkendt to nye uddannelser, som der er stor efterspørgsel efter i finanssektoren. Uddannelserne er blevet til i samarbejde med blandt andre Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Finanssektoren ansætter flere og flere medarbejdere, der har en videregående uddannelse på cv’et.

Et flertal i Folketinget indgik torsdag en ny aftale for landets erhvervsuddannelser. Aftalen har betydning for finanssektoren.

Et flertal på Christiansborg har netop indgået en ny politisk aftale for erhvervsuddannelserne. Aftalen betyder, at finansuddannelsen for studenter overlever i sin nuværende form frem til 2023. ”Vi er meget tilfredse,” lyder reaktionen fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening, der har arbejdet for at bevare uddannelsen.

På en række uddannelser kan de studerende for lidt, når de begynder, viser en ny undersøgelse fra Uddannelsesministeriet. På finansøkonomuddannelsen er det faglige indgangsniveau faldet, skriver Jyllands-Posten.

Flere af FA’s medlemsvirksomheder har fået afslag fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag under ATP på korrektion af medarbejderes uddannelsesoplysninger i forbindelse med det nye praktikpladsafhængige AUB. Men der er stadig mulighed for at få rettet oplysninger. Læs her hvordan.