For første gang siden 2012 er tilgangen af medarbejdere i finanssektoren faldet to kvartaler i træk. Det viser en ny opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Virksomheder, der opfylder en række kriterier, skal ifølge dansk lovgivning udarbejde en kønsopdelt lønstatistik.

To dugfriske FA-statistikker gør det muligt at sammenligne virksomhedens lønniveauer og fravær med hele sektoren og med henholdsvis penge- og realkreditområdet eller forsikringsområdet.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop færdiggjort nye løntabeller for både finans og forsikring.

En ny opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening kortlægger uddannelsesniveauet i finanssektoren. Opgørelsen viser bl.a., at flere yngre end erfarne medarbejdere har en videregående uddannelse.

Ny opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) viser sammenhængen mellem uddannelses- og lønniveau. Via opgørelsen har FA’s medlemsvirksomheder mulighed for at sammenligne sig med hele sektoren eller med de enkelte overenskomstområder.

Ny opgørelse kortlægger sammenhæng mellem uddannelsesniveau og sygefravær. Via opgørelsen har FA’s medlemsvirksomheder mulighed for at sammenligne sig med hele sektoren eller med de enkelte overenskomstområder.

Ny fællesnordisk undersøgelse udpeger sociale kompetencer og tilpasningsevne som vigtige hos fremtidens finansansatte. Undersøgelsen er den første af sin slags.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop lagt sidste hånd på to nye statistikker om løn og fravær. Via statistikkerne kan FA’s medlemsvirksomheder sammenligne egne lønniveauer og fravær med resten af sektoren.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop offentliggjort sektorens personaleomsætningstal for perioden november 2017-november 2018.