Finansvirksomheder kan se frem til en ekstra regning, hvis dele af regeringens udspil til finansloven bliver til virkelighed.

Traditionen tro præsenterede regeringen sit lovprogram for det kommende folketingsår ved Folketingets åbning tirsdag. Flere lovforslag kan få betydning for FA’s medlemsvirksomheder. Se en oversigt i artiklen.

I et nyt udspil foreslår regeringen massive investeringer i kompetenceudvikling af ufaglærte ledige. God idé, men glem ikke det øvrige arbejdsmarked, lyder reaktionen fra Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Trods høj beskæftigelse og lav ledighed er der behov for reformer af den aktive arbejdsmarkedspolitik, men desværre signalerer regeringen ikke fornyelser af arbejdsmarkedspolitikken, skriver Nadeem Farooq, underdirektør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et debatindlæg i Altinget.

Debatter, workshops og netværk bidrog til at folkemødet blev en succesfuld event for finanssektoren.

Den nye regering vil skabe mere fleksibilitet i uddannelsessystemet og lette adgangen til udenlandsk arbejdskraft. Begge dele er godt nyt for det finansielle arbejdsmarked, lyder det fra Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Hun er dog bekymret for finansieringen.

Finansteltet dannede rammen om mere end 20 debatarrangementer på årets folkemøde. Se video fra Folkemødet i artiklen.

Slå et smut forbi Finansteltet, hvis du deltager på Folkemødet eller følg arrangementerne via Jyske Bank TV.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) opfordrer det nyvalgte folketing til at åbne mere op for udenlandsk arbejdskraft og fjerne uddannelsesloftet.

FOLKETINGSVALG. Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) og finansordfører Benny Engelbrecht (S) debatterede regulering af finanssektoren, udenlandsk arbejdskraft og iværksætteri ved et debatmøde, som Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet holdt mandag i København. Se videoer fra debatten i artiklen.