Det nytter ikke at bevare hindringer for danske virksomheders adgang til kvalificeret udenlandsk arbejdskraft, skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, i sin klumme i FinansWatch.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) støtter i et høringssvar regeringens forslag om at sænke beløbsgrænsen for udenlandsk arbejdskraft.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har anmodet om FA's bemærkninger til et lovforslag, der skal styrke rekrutteringen af udenlandsk arbejdskraft.

Alle Folketingets partier har netop indgået en ny aftale for landets universiteter. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) kalder aftalen for fremsynet.

I et nyt udspil vil regeringen gør det lettere for danske virksomheder at tiltrække og ansætte udenlandsk arbejdskraft. Bliver udspillet til virkelighed, er det godt nyt for finanssektoren, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Regeringen vil gøre det lettere for danske virksomheder at rekruttere udenlandske talenter. Det sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i sin åbningstale til Folketinget.

Regeringen har netop præsenteret sit lovprogram for det kommende folketingsår. Flere af lovforslagene kan få betydning for finanssektoren. Se en oversigt i artiklen.

Flere menneske med handicap vil komme ind på arbejdsmarkedet, hvis regeringens nye udspil på området bliver til virkelighed, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Anbefalinger fra regeringens ekspertudvalg for arbejdsmiljø bliver positivt modtaget i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Udvalget anbefaler blandt andet et endnu mere risikobaseret tilsyn, så ressourcerne anvendes i de brancher og virksomheder, der har problemer med arbejdsmiljøet.

Regeringen har bebudet, at den i løbet af efteråret vil komme med et udspil, der skal lette danske virksomheders adgang til relevant udenlandsk arbejdskraft. Opfordringen herfra skal lyde: Sæt beløbsgrænsen ned og ryd op i omfangsrige bureaukrati. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i FA, i en klumme.