Der er forsvindende få danske studerende, der tør prøve sig selv af på arbejdsmarkedet, inden de går i gang med kandidatuddannelsen. Det er et problem, men heldigvis er der en løsning lige til højrebenet – nemlig at forlænge retskravet, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i et debatindlæg i Altinget i dag.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) opfordrer nu regeringen til at udskyde anvendelsesdatoen for de nye regler om forsikringsformidling.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har bedt om FA's bemærkninger til en række lovændringer som følge af indførelsen af samtidighedsferie. Læs FA's høringssvar her.

Regeringen og Dansk Folkeparti landede tirsdag en skatteaftale, der blandt andet betyder, at det bedre kan betale sig for alle at spare op til pension.

Regeringens digitale vækstpakke vil skabe innovation og arbejdspladser, mener Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Socialdemokratiet og Liberal Alliance bakker op om finanssektorens fem forslag til fremtidssikring af det finansielle arbejdsmarked.

Sent fredag eftermiddag indgik samtlige partier på Christiansborg en aftale om et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser. Aftalen bliver positivt modtaget i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). 

Et flertal i Folketinget har netop indgået aftale om en ny ferielov. Loven ventes at træde i kraft i september 2020.

Regeringens forslag til Finanslov 2018 vil styrke de videregående uddannelser. Og det er godt for finanssektoren, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening. 

Bliver regeringens vækstpakke til virkelighed, vil det betyde flere arbejdspladser, mere produktivitet og øgede investeringer, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).