Regeringens forslag til Finanslov 2018 vil styrke de videregående uddannelser. Og det er godt for finanssektoren, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening. 

Bliver regeringens vækstpakke til virkelighed, vil det betyde flere arbejdspladser, mere produktivitet og øgede investeringer, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Regeringens skatteudspil lægger op til at øge arbejdsudbuddet, og det er der hårdt brug for, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).  

Regeringens forslag om at udvide forskerskatteordningen vil styrke rekrutteringsmulighederne for finanssektoren, men forslaget kan ikke stå alene. Det skriver adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), Mariane Dissing, i sin klumme på FinansWatch.

Regeringens ferielovsudvalg har netop offentliggjort sine anbefalinger til en ny ferielov. Bliver anbefalingerne til virkelighed, vil det betyde en administrativ lettelse for arbejdsgiverne, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), der dog gerne havde set højere ambitioner fra ferieudvalgets side.

Regeringen bør finde nye reformveje, der sikrer virksomhederne den arbejdskraft, de har brug for nu og i fremtiden. Og her er det helt oplagt at vende blikket mod mulighederne for tiltrækning af højtuddannet udenlandsk arbejdskraft, skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et debatindlæg i Altinget.

Den netop indgåede pensionsaftale mellem regeringen og DF vil gøre det mere attraktivt at udskyde pensionen lidt og i stedet tage en ekstra tørn på arbejdsmarkedet, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop offentliggjort sin årsberetning.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening hilser regeringens løfte om en modernisering af pensionssystemet velkommen, men efterlyser flere arbejdsmarkedsreformer i regeringens nye 2025-udspil.  

Det er positivt, at regeringens udspil til et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser har fokus på arbejdsmarkedets efterspørgsel på kompetencer, mener FA.