En lang række virksomheder fra finanssektoren deltager i arrangementer i FA-teltet på Ungdommens Folkemøde i september.

FA’s kompetencekonference zoomer i år ind på, hvordan virksomhedens samfundsansvar kan blive en motor i medarbejdernes kompetenceudvikling. Konferencen løber af stablen 4. september. Der er stadig ledige pladser.

Regeringens disruptionråd har i dag offentliggjort sin rapport ”Klar til fremtidens job”, der indeholder bud på initiativer og tiltag, som skal gøre Danmark klar til fremtiden.

Temaer og datoer for FA’s juridiske kurser i 2019 er på plads.

På trods af at hele arbejdsstyrken oplever et stigende behov for kompetenceudvikling, så fylder efter-og videreuddannelse forsvindende lidt i den politiske debat herhjemme, skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i et debatindlæg.

Gik du glip af FA’s webstreaming om de nye IDD-kompetencekrav? Nu kan du se eller gense streamingen.

Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) lancerer fælles indsats, der skal få endnu flere finansansatte til at videreuddanne sig.

Igen i år bringer Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og IT-Universitet i København (ITU) it-studerende og finansvirksomheder sammen på den årlige IT-konference, Finance IT Day. Der er stadig få ledige standpladser tilbage.

Tidligere minister Søren Pind, fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og Hanne Shapiro fra Shapiro Futures var blandt oplægsholderne på Kompetencekonferencen 2018. Se eller gense konferencens oplæg i artiklen.

Finanskompetencepuljens hjemmeside har fået et brush-up.