Traditionen tro holder FA sin årlige HR-konference, HR-Dagen, den første onsdag i oktober. I år spænder programmet fra indlæg om fremtidens HR til debat om #MeToo-bølgens påvirkning af HR-arbejdet.

Alle studenter, der skal starte som finanselever, skal gennemføre et grundforløb af 1 uges varighed, før de kan starte på skoleundervisningen i hovedforløbet

Socialdemokratiet og Liberal Alliance bakker op om finanssektorens fem forslag til fremtidssikring af det finansielle arbejdsmarked.

Danmark ligger langt nede i feltet af OECD-lande, når det gælder om at få unge med en videregående uddannelse i job, viser undersøgelsen ’Education at a Glance’, som OECD netop har offentliggjort.

Flere og flere uddannelsessøgende vælger en uddannelsesretning inden for it-området. Desværre er den massive interesse ikke nok til at imødekomme virksomhedernes fremtidige behov for it-specialister. Derfor er det nødvendigt med politiske tiltag, der letter virksomhedernes adgang til relevant og højtspecialiseret arbejdskraft, skriver Mariane Dissing, adm. direktør i FA, i et debatindlæg.

I dag startede en ny runde trepartsforhandlinger mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter. Forhandlingerne omhandler fremtidens efter- og videreuddannelsessystem, og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sidder med ved bordet.

Onsdag den 4. oktober holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sin årlige HR-konference, HR-Dagen. Allerede nu kan du tilmelde dig.

INVITATION. Oplev C:ntact levere en inspirerende teaterforestilling om, hvordan øget diversitet blandt medarbejdere og kunder skaber nye udfordringer og muligheder for virksomheder. Hør erhvervsforsker Søren Schultz Hansen fortælle om de nye generationers møde med arbejdsmarkedet. Og deltag i workshops og debat om, hvilke kompetencekrav fremtiden stiller til virksomhederne. Alt sammen på FA’s Kompetencekonference 2017.

Konstant politisk regulering, stigende kompleksitet i arbejdsopgaverne og øgede krav fra kunderne har sendt uddannelsesniveauet i vejret i finanssektoren. Udviklingen vil fortsætte, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop offentliggjort sin årsberetning.