FA-medlemsbarometer bestod i januar af 11 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver 56 pct. af finansvirksomhederne, at der har oplevet udfordringer med rekruttering de seneste tre måneder. Det er i lidt højere grad de større virksomheder, som angiver, at de har oplevet mindre udfordringer med rekruttering de seneste tre måneder.

FA-medlemsbarometer bestod i januar af 11 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver 50 pct. af virksomhederne, at der har oplevet udfordringer med rekruttering de seneste tre måneder. Det er en svag stigning sammenlignet med målingen i oktober 2020.

Finanstilsynet har forlænget muligheden for, at ansatte kan tage IDD-prøver fra hjemmekontoret. Nu kan prøverne tages til og med 31. august 2021.

Regeringen bør sætte større fokus på, hvordan det offentlige efter-og videreuddannelsessystem kan understøtte kompetenceudvikling af hele arbejdsstyrken, skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i et debatindlæg i Børsen.

FA’s medlemsvirksomheder har i 2021 mulighed for at få et gratis løft af medarbejderes digitale kompetencer via KomDigital.

Ny analyse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) går i dybden med nyansættelser i sektoren i 2019.

Frem til 1. marts 2021 er det muligt at gennemføre IDD-prøver fra hjemmekontoret. Det oplyser Finanstilsynet.

Forkerte uddannelsesoplysninger på borger.dk kan få betydning for det praktikpladsafhængige AUB. Læs her, hvordan I retter ukorrekte oplysninger.

Grundet situationen med covid-19 i Danmark har Finanstilsynet besluttet at justere prøvekrav, så medarbejdere kan certificeres fra hjemmekontoret.

Den nye uddannelsespulje for forsikringsansatte er netop trådt i kraft. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har udarbejdet en Q&A om puljen.