Virksomheder, der opfylder en række kriterier, skal ifølge dansk lovgivning udarbejde en kønsopdelt lønstatistik.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webinar om kvinder i ledelse 26. august. Webinaret bliver samtidig startskuddet for et nyt forum for medarbejdere, der arbejder med mangfoldighed og diversitet i FA’s medlemsvirksomheder.

Jo længere mors uddannelse er, jo flere barselsdage holder far med den lille ny. Det viser en ny opgørelse, der bygger på tal fra Danmarks Statistik.

På finansbacheloruddannelsen er andelen af nye kvindelige studerende faldet med næsten fem procent i år i forhold til 2019-optaget.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) inviterer til debat om kvinder i ledelse, når Altinget i denne uge holder sit sommermøde i København. Debatten kan følges via nettet.

Fredag den 6. marts lancerer Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) et fælles sæt anbefalinger til, hvordan landets penge- og realkreditinstitutter kan få flere kvinder i topledelsen. Anbefalingerne lanceres ved en konference på Nationalmuseet i København.

En ny opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening kortlægger uddannelsesniveauet i finanssektoren. Opgørelsen viser bl.a., at flere yngre end erfarne medarbejdere har en videregående uddannelse.

Resultaterne af FA’s og Finansforbundets fælles projekt, der skal analysere barriere og muligheder for flere kvinder i ledelse i finanssektoren, offentliggøres ved en konference i marts 2020.

I en ny klumme på FinansWacth roser Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), regeringens nye kodeks målrettet headhunterfirmaer. Kodekset kræver blandt andet, at 33 pct. af de kandidater, som headhunterne præsenterer for deres klienter, skal være kvinder.