Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet er torsdag blevet enige om at forlænge den fælles corona-aftale med få ændringer.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop færdiggjort nye løntabeller for både finans og forsikring.

Onsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet har indgået som konsekvens af situationen med COVID-19 i Danmark.

Finansforbundets medlemmer har stemt JA til overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet.

Onsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet indgik fredag.

Forsikringsforbundets medlemmer har stemt JA til den nye overenskomst mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet. Dermed træder overenskomsten i kraft 1. april.

Se eller gense webinar om den nye forsikringsoverenskomst.

Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har indgået ny overenskomst. Se eller gense videopræsentation af hovedpunkterne i aftalen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet har netop lagt sidste hånd på en evaluering af den fælles aftale om trivsel og psykisk arbejdsmiljø.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop offentliggjort sektorens personaleomsætningstal for perioden november 2017-november 2018.