Finansforbundets medlemmer har stemt JA til overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet.

Onsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet indgik fredag.

Forsikringsforbundets medlemmer har stemt JA til den nye overenskomst mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet. Dermed træder overenskomsten i kraft 1. april.

Se eller gense webinar om den nye forsikringsoverenskomst.

Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har indgået ny overenskomst. Se eller gense videopræsentation af hovedpunkterne i aftalen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet har netop lagt sidste hånd på en evaluering af den fælles aftale om trivsel og psykisk arbejdsmiljø.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop offentliggjort sektorens personaleomsætningstal for perioden november 2017-november 2018.

UNI Europa Finance og Insurance Europe, der repræsenterer arbejdstagere og -givere på det europæiske forsikringsarbejdsmarked, er blevet enige om to nye fælles erklæringer.

I en fælles klumme på FinansWatch svarer Kent Petersen, formand for Finansforbundet, og Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), igen efter historie om, at uærlige studerende vil arbejde i finanssektoren.

Bliv klogere på, hvordan I kan opfylde de skærpede kompetencekrav, som følger med den nye forsikringsformidlingslov, når FA holder gå-hjem-møde i december.