FA-barometret bestod i oktober af 9 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver godt 6 ud af 10 forsikringsvirksomheder, at mere end halvdelen af deres medarbejdere i gennemsnit har arbejdet hjemmefra mere end 1 dag om ugen de seneste tre måneder.

Som led i overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet får medarbejdere og selskaber fra 1. august mulighed for at henvende sig anonymt, når der er udfordringer i arbejdsmiljøet. Målet er at sikre hurtig og effektiv rådgivning.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet er torsdag blevet enige om at forlænge den fælles corona-aftale med få ændringer.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop færdiggjort nye løntabeller for både finans og forsikring.

Onsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet har indgået som konsekvens af situationen med COVID-19 i Danmark.

Finansforbundets medlemmer har stemt JA til overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet.

Onsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet indgik fredag.

Forsikringsforbundets medlemmer har stemt JA til den nye overenskomst mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet. Dermed træder overenskomsten i kraft 1. april.

Se eller gense webinar om den nye forsikringsoverenskomst.

Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har indgået ny overenskomst. Se eller gense videopræsentation af hovedpunkterne i aftalen.