Den vejledende timeløn for studerende i forsikringsvirksomheder fra april 2021 til oktober 2021

Sæt kryds i kalenderen. Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2021 løber af stablen 10. september

FA-medlemsbarometer bestod i april af 13 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver knap 4 ud af 10 virksomheder, at de forventer enten en lille eller en stor stigning i antallet af ansatte. Det er en stigning i forhold til målingen fra januar 2021, hvor tallet var knap 1 ud af 4 virksomheder.

Fredag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet fælles webinar om nye guides til samarbejdsudvalgenes årlige drøftelser af psykisk arbejdsmiljø. Se eller gense webinaret i artiklen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop udgivet en ny lønoversigt på forsikringsområdet. Oversigten er gældende fra 1. juli 2021.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet er klar med to nye guides til samarbejdsudvalgenes årlige drøftelser af psykisk arbejdsmiljø. Det nye materiale gennemgås ved et webinar 16. april.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet har indgået aftale om indslusningsløn 2021.

Den nye uddannelsespulje for forsikringsansatte er netop trådt i kraft. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har udarbejdet en Q&A om puljen.

Den vejledende timeløn for studerende i forsikringsvirksomheder til og med 1. kvartal 2021

Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holdt fredag fælles streaming om lokale udviklingsmidler.