Der er 102 finansvirksomheder med tilsammen 37.500 medarbejdere i de 18 kommuner, der er omfattet af corona-nedlukning. Det viser en opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

COVID-19 blusser op igen rundt omkring i Danmark, og myndigheder vil ikke udelukke lokale restriktioner, nedlukninger og anbefalinger. Læs om aftalerne for finanssektoren i artiklen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet holder fælles informationsmøder om nye begreber i standardoverenskomsten. Møderne løber af stablen i september, og det er muligt at tilmelde sig nu.

Standardoverenskomsten trykkes igen, da indholdsfortegnelsen var misvisende i den første udgave.

Særaftalerne mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet og Forsikringsforbundet udløber 31. august. FA ønsker en forlængelse af aftalerne.

Til september tilbyder FA og Finansforbundet fælles info-møder om nye begreber i standardoverenskomsten

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet forlænger den fælles genåbningsaftale, som nu løber til og med 31. august.

FA har sendt bemærkninger til bekendtgørelse om kompetencekrav og krav til godt omdømme for ansatte i forsikringsselskaber, genforsikringsselskaber og ansatte hos en forsikringsformidler og en genforsikringsformidler. Læs høringssvaret her.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webinar om reglerne for kollektive opsigelser. Det sker onsdag den 6. maj.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop færdiggjort nye løntabeller for både finans og forsikring.