Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet har netop forlænget den særlige corona-aftale. Også særaftalen for assurandører er forlænget.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har planlagt en række webinarer i marts. Se en oversigt i artiklen.

FA-medlemsbarometer bestod i januar af 11 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx angiver 56 pct. af finansvirksomhederne, at der har oplevet udfordringer med rekruttering de seneste tre måneder. Det er i lidt højere grad de større virksomheder, som angiver, at de har oplevet mindre udfordringer med rekruttering de seneste tre måneder.

Danske Erhvervsakademiers forskningspris 2020 går til et projekt om bankrådgivere.

FA-medlemsbarometer bestod i oktober af 9 spørgsmål. Undersøgelsen viser bl.a. omfanget af rekrutterings- og kompetenceudfordringer. Fx forventer knap 6 ud af 10 finansvirksomheder, at der i nogen eller i høj grad er behov for medarbejdere med andre kompetencer for at kunne udføre virksomhedernes arbejdsopgaver om et år.

Der er 102 finansvirksomheder med tilsammen 37.500 medarbejdere i de 18 kommuner, der er omfattet af corona-nedlukning. Det viser en opgørelse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

COVID-19 blusser op igen rundt omkring i Danmark, og myndigheder vil ikke udelukke lokale restriktioner, nedlukninger og anbefalinger. Læs om aftalerne for finanssektoren i artiklen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet holder fælles informationsmøder om nye begreber i standardoverenskomsten. Møderne løber af stablen i september, og det er muligt at tilmelde sig nu.

Standardoverenskomsten trykkes igen, da indholdsfortegnelsen var misvisende i den første udgave.

Særaftalerne mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet og Forsikringsforbundet udløber 31. august. FA ønsker en forlængelse af aftalerne.