Torsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) ekstra webinar om situationen med corona/COVID-19 i Danmark.

Tirsdag fortsatte Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet forhandlingerne om en ny overenskomst, OK20.

Undervisningsministeriet har netop offentliggjort, at den ene uges grundforløb for studenter på finansuddannelsen, som blev indført med eud-reformen i 2015, afskaffes pr. 1. august 2019. Det er meget glædeligt, at det efter adskillige års politisk pres endelig er lykkedes FA at få dette adgangskrav fjernet igen til gavn for FA’s medlemsvirksomheder.

Norge undgår at blive ramt af storkonflikt, da Finans Norge og Finansforbundet i Norge i nat blev enige om en ny kollektiv overenskomst. En række norske finansvirksomheder er dog alligevel blevet ramt af strejke.

Arbejdstilsynet har hørt FA om ændring af arbejdsmiljøloven. Læs FA's høringssvar her.

Steen Lund Olsen afløser Solveig Ørteby, som næstformand for Finansforbundet. Det står klart efter et kampvalg ved forbundets landsmøde i dag.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop offentliggjort sin årsberetning.

Bliv klogere på psykisk arbejdsmiljø, aflønningsregler, persondataforordningen eller noget helt fjerde. FA’s kursusprogram 2017 spænder bredt. Alle kurser er gratis for medlemsvirksomheder.