Sandsynligheden for, at Storbritannien træder ud af EU uden aftale, er stadig stor. Brexit får betydning for danske finansvirksomheder, og derfor har Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) opdateret notatet til HR.

Andelen af tiltrædelser er nu højere end andelen af fratrædelser i hele finanssektoren. Det viser nye tal fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Op mod 300 nye medarbejdere kan blive budt velkommen i landets it-finansvirksomheder i år, lyder det fra virksomhederne i en ny undersøgelse. Men manglen på it-specialister i Danmark risikerer at punktere ansættelsesboomet, advarer Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Ifølge en ny analyse kan op mod 3.000 jobs i finanssektoren være på vej til udlandet. Det skriver Berlingske i dag. Kombinationen af høj lønsumsafgift, højt lønniveau og stor mangel på IT-specialister gør det attraktivt at rykke job til udlandet, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har anmodet om FA's bemærkninger til lovforslaget.

Virksomhederne i finanssektoren forventer flere end 1.500 akademiske nyansættelser i år, viser undersøgelse fra FA. Holder forventningerne, er det en markant stigning i forhold til sidste år.

Manglen på it-ansatte i finanssektoren har presset lønniveauet så meget i vejret, at der er risiko for, at virksomhederne lægger opgaverne i udlandet, lyder advarslen fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Det skriver Børsen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop offentliggjort sin årsberetning.

Flere og flere ikke-vestlige efterkommere finder ansættelse på det finansielle arbejdsmarked. Alene fra 2014 til 2015 steg antallet af ansatte, der er ikke-vestlige efterkommere, med 15 procent i landets banker. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Sammen med blandt andre FA har Dansk Handicap Forbund udarbejdet et værktøj til ansættelse, fastholdelse og afskedigelse af personer med handicap. Værktøjet præsenteres på et fyraftensmøde i Aarhus 14. marts og på et morgenmøde i Aalborg 15. marts. Deltagelse er gratis for FA's medlemsvirksomheder.