Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2020 løber af stablen 9. januar i Horsens og 20. januar i København. Der er netop åbnet op for tilmeldinger.

Bliv klogere på forebyggelse og håndtering af seksuel chikane, når en række aktører indenfor arbejdsmiljøområdet holder temamøder om emnet.

”Selv om arbejdsmiljøproblemer er vidt forskellige, bliver de desværre tit og ofte skåret over en kam i den offentlige debat. Og det på trods af, at der i virkeligheden er markante forskelle fra branche til branche, og dermed også stor forskel på, hvordan udfordringerne skal løses.” Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et debatindlæg i Altinget i anledning af Den Europæiske Arbejdsmiljøuge.

Arbejdsmiljørådet har åbnet op for indstillinger til Arbejdsmiljøprisen 2020.

Flere virksomheder i finanssektoren satte mental sundhed på dagsordenen i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag i sidste uge. I Middelfart Sparekasse giver medarbejderne hinanden mentale KRAM.

I anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag sætter arbejdspladser over hele landet torsdag fokus på mental sundhed.

Finanssektorens fælles arbejdsmiljøprojekt, Future Work Lab, starter tre måneder senere end først annonceret.

Start det nye år med at blive klogere på psykisk og fysisk arbejdsmiljø

Arbejdsmarkedets parter og Arbejdstilsynet lancerer en fælles kampagne, der skal forebygge seksuel chikane og grænseoverskridende og krænkende adfærd på arbejdspladsen.

Som led i finanssektorens fælles projekt ’Future Work Lab’ er det nu muligt for FA’s medlemsvirksomheder at få et skræddersyet forløb, der gør virksomheden klogere på, hvordan medarbejdernes mentale sundhed kan styrkes.