I april uddeles årets pris indenfor arbejdsmiljø, Arbejdsmiljøprisen 2020. Deadline for indstilling af arbejdspladsen er 14. januar.

På et gå-hjem-møde 10. december fortæller en række forskere om, hvordan øget inddragelse af medarbejdere kan medvirke til et bedre arbejdsmiljø. Det er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), som arrangerer mødet, der finder sted i København.

I et nyt lovforslag foreslår regeringen, at Arbejdstilsynet fremover skal rette sit fokus mod brancher, hvor risikoen for dårligt arbejdsmiljø er størst. ”Sund fornuft,” lyder reaktionen fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2020 løber af stablen 9. januar i Horsens og 20. januar i København. Der er netop åbnet op for tilmeldinger.

Bliv klogere på forebyggelse og håndtering af seksuel chikane, når en række aktører indenfor arbejdsmiljøområdet holder temamøder om emnet.

”Selv om arbejdsmiljøproblemer er vidt forskellige, bliver de desværre tit og ofte skåret over en kam i den offentlige debat. Og det på trods af, at der i virkeligheden er markante forskelle fra branche til branche, og dermed også stor forskel på, hvordan udfordringerne skal løses.” Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), i et debatindlæg i Altinget i anledning af Den Europæiske Arbejdsmiljøuge.

Arbejdsmiljørådet har åbnet op for indstillinger til Arbejdsmiljøprisen 2020.

Flere virksomheder i finanssektoren satte mental sundhed på dagsordenen i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag i sidste uge. I Middelfart Sparekasse giver medarbejderne hinanden mentale KRAM.

I anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag sætter arbejdspladser over hele landet torsdag fokus på mental sundhed.

Finanssektorens fælles arbejdsmiljøprojekt, Future Work Lab, starter tre måneder senere end først annonceret.