Det sagde opmanden ja til i en ny afgørelse.

Det kostede 20.000 kr. i tort, fandt Højesteret i nyere afgørelse.

Det sagde Vestre Landsret ja til i en ny afgørelse.

Onsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om reglerne for kollektive opsigelser. Se eller gense webinaret i artiklen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webinar om reglerne for kollektive opsigelser. Det sker onsdag den 6. maj.

Virksomheder kan miste dagpengerefusion, hvis en sygemeldt medarbejder afbryder sygefraværet for at holde ferie. Sygemeldte kan dog efter aftale med kommunen holde ferie under sygefraværet, så tab af dagpengerefusion undgås.

I et nyt notat giver Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) svar på de ansættelsesretlige spørgsmål, som typisk dukker op ifm. julefrokoster og vintervejr.

HR Dagen 2019 stillede blandt andet skarpt på den gode forandring og onboarding. Se eller gense oplæg fra dagen i artiklen.

En ny dom fra Arbejdsretten hæver taksten for den bod der skal betales, hvis en virksomhed afskediger en tillidsrepræsentant uden forudgående forhandling mellem organisationerne. Indtil nu har udgangspunktet været en bod på 25.000 kr.

For nylig fik FA medhold i en faglig voldgiftssag. Afgørelsen betød, at medarbejderen ikke var berettiget til fratrædelsesgodtgørelse efter overenskomsten.