Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop indgået en aftale med Finansforbundet, der giver finansvirksomheder mulighed for at ansætte diplomingeniørstuderende i praktik.

Et flertal i Folketinget besluttede i dag, at det skal være mindre bureaukratisk at ansætte udenlandsk arbejdskraft. Finanssektoren vil øge rekrutteringen af udenlandske specialister, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Bliv klogere på hvilke regler, der gælder, når I ansætter en universitetsbachelor.

Et flertal i EU-Parlamentet vedtog tirsdag det såkaldte arbejdsvilkårsdirektiv. Dermed er et sæt nye regler for ansættelseskontrakter en realitet.

Undervisningsministeriet har netop offentliggjort, at den ene uges grundforløb for studenter på finansuddannelsen, som blev indført med eud-reformen i 2015, afskaffes pr. 1. august 2019. Det er meget glædeligt, at det efter adskillige års politisk pres endelig er lykkedes FA at få dette adgangskrav fjernet igen til gavn for FA’s medlemsvirksomheder.

En arbejdsgivers mangelfulde kontrol med en ansats kørselsbilag resulterede i, at den ansatte fik et skattesmæk på grund af udbetalte kørselsgodtgørelser. Nu har Vestre Landsret dømt arbejdsgiveren til at erstatte skattesmækket.

Europa-Parlamentet, Kommissionen og Rådet indgik fredag en aftale, der sætter nye standarder for, hvordan ansættelseskontrakter skal udformes.

FA har afgivet bemærkninger til Finanstilsynet. Der høres over ændringer til bl.a. whistleblowerordningen. Læs mere nedenfor.