I et nyt notat giver Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) svar på de ansættelsesretlige spørgsmål, som typisk dukker op ifm. julefrokoster og vintervejr.

HR Dagen 2019 stillede blandt andet skarpt på den gode forandring og onboarding. Se eller gense oplæg fra dagen i artiklen.

En ny dom fra Arbejdsretten hæver taksten for den bod der skal betales, hvis en virksomhed afskediger en tillidsrepræsentant uden forudgående forhandling mellem organisationerne. Indtil nu har udgangspunktet været en bod på 25.000 kr.

For nylig fik FA medhold i en faglig voldgiftssag. Afgørelsen betød, at medarbejderen ikke var berettiget til fratrædelsesgodtgørelse efter overenskomsten.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har netop indgået en aftale med Finansforbundet, der giver finansvirksomheder mulighed for at ansætte diplomingeniørstuderende i praktik.

I en ny dom slår Højesteret fast, at det var i orden, da en virksomhed valgte at afskedige en fleksjobansat, da fleksjobbevillingen ophørte

Et flertal i Folketinget besluttede i dag, at det skal være mindre bureaukratisk at ansætte udenlandsk arbejdskraft. Finanssektoren vil øge rekrutteringen af udenlandske specialister, lyder det fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Bliv klogere på hvilke regler, der gælder, når I ansætter en universitetsbachelor.

Et flertal i EU-Parlamentet vedtog tirsdag det såkaldte arbejdsvilkårsdirektiv. Dermed er et sæt nye regler for ansættelseskontrakter en realitet.