Cookies og persondata på fanet.dk

Her kan du læse om hvilke cookies og persondata fanet.dk benytter og hvordan du administrere dem.

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies til systemet (Drupal)

fanet.dk administreres via content management systemet Drupal, som sætter cookien "has_js"

Cookien gemmer information om, hvorvidt brugeren har javascript slået til i browseren, hvilket kan være med til at hjælpe siden med at vise information korrekt. 

Du kan fjerne Drupal's "has_js" cookie igen ved hjælp af din browsers funktioner - se nedenfor.

Når du besøger fanet.dk vil der blive sat en såkaldt sessionscookie. Denne gør det muligt at logge på FA's medlemsservice. Sessionscookiens navn er altid formlen "SESSxxxID", fx "SSESSa01007a432658799acc6f5b1451c496f". Denne gemmes i op til en uge, men kan til en hver tid fjernes ved hjælp af browserens funktioner - se nedenfor.

Cookies til statistik

FA benytter Google Analytics til løbende at forbedre fanet.dk. Google Analytics er en webanalysetjeneste, der ved hjælp af cookies samler data om, hvordan brugerne bevæger sig rundt på fanet.dk. Det fortæller FA noget om, hvilke sider der er mest besøgte, og hvor mange besøgende siden har. Når du besøger fanet.dk første gang, vil du blive informeret om vores cookie-politik. Fortsætter du dit besøg på sitet, vil dit besøg blive registreret i Google Analytics. Indsamlingen af data er anonym og bliver kun brugt i forbindelse med at optimere brugeroplevelsen på fanet.dk.

Cookies fra tredjepart

fanet.dk benytter ikke cookies fra tredjepart.

Afvis eller slet cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der nogen funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg links nedenfor får at få vejledninger til din browser. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Behandling af persondata

Vi registrerer de personoplysninger, du selv afgiver her på siden, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev eller logger ind på Mit FA. Det kan f.eks. være oplysninger om navn og/eller e-mail.

Hvem videregiver vi oplysningerne til

Vores medarbejdere har tavshedspligt og må ikke uberettiget videregive eller udlevere oplysninger, som de i forbindelse med deres arbejde har fået kendskab til.

Vi videregiver kun oplysninger i det omfang, vi er berettiget eller forpligtet til det i henhold til lovgivningen, eller når vi får dit samtykke til det. Modtagerne af oplysninger kan være din arbejdsgiver eller offentlige myndigheder.

Vi videregiver indberettede løn- og fraværsoplysninger til Danmarks Statistik.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver.

Indsigt i vores behandling af personoplysninger

I overensstemmelse med reglerne i persondataloven, oplyser vi gerne, hvilke oplysninger, vi har indhentet om dig. Hvis du ønsker at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, eller hvis du vil anmode om sletning af oplysninger eller rettelse af eventuelle fejlregistreringer, skal du blot sende en skriftlig forespørgsel med dit navn og e-mail adresse til os.

Sådan kontakter du os

Henvendelse kan ske skriftligt til

Finanssektorens Arbejdsgiverforening
Amaliegade 7
1256 København K

Du kan også kontakte os telefonisk: +4533470091

Udgivet d. 25.5.2018

Nøgleord