RÅD OG VEJLEDNING OM CORONA/COVID-19

Nyheder

Indholdsfortegnelse

Corona-nedlukningerne har påvirket trivslen og den mentale sundhed negativt for nogle medarbejdere. Nu zoomer Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) ind på, hvordan medarbejdere og ledere bedst muligt kommer tilbage til en mere normal arbejdsdag efter nedlukningerne. Det sker ved et webinar 4. maj.

Fra 21. april skal erhvervsrejsende ikke længere i isolation efter udlandsrejser.

Erhvervsministeriet har tirsdag offentliggjort en ny model for lokal nedlukning af erhvervslivet i kommuner med høj covid-19-smitte. Modellen er langsigtet og gælder også efter genåbningen.

Arbejdsmiljørådet holder webinar om, hvad coronapandemien og -nedlukningerne har betydet for arbejdsmiljøet. Det sker 27. maj.

Regeringen og et bredt flertal i Folketinget indgik natten til tirsdag en rammeaftale for genåbning af Danmark. Opfordring til hjemmearbejde gælder stadig.

De særlige corona-aftaler i finanssektoren er forlænget uden ændringer.

Myndighederne har på hjemmesiden coronasmitte.dk lanceret et kort, hvor alle test-lokationer for PCR og Hurtigtest i Danmark er markeret.

Onsdag holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om aktuelle ansættelsesretslige regler i forbindelse med corona-situationen.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har de seneste dage modtaget flere henvendelser fra medlemsvirksomheder, der overvejer delvis genåbning af nedlukkede filialer.

Tirsdag faciliterede Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) det første digitale møde i det nystartede forum for HR-medarbejdere i finanssektoren.