RÅD OG VEJLEDNING OM CORONA/COVID-19

Nyheder

Indholdsfortegnelse

Torsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) ekstra webinar om situationen med corona/COVID-19 i Danmark.

Regeringen vil hæve loftet for lønkompensation, så virksomheder kan få kompensation for op til 30.000 kroner pr. fuldtidsansatte medarbejder pr. måned.

Onsdag holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) webinar om den ekstraordinære aftale, som FA og Forsikringsforbundet indgik fredag.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet har indgået en ekstraordinær aftale, der skal medvirke til at afbøde konsekvenser af den nuværende situation med corona i Danmark.

Ordningen med lønkompensation til virksomheder, som Folketinget vedtog forleden, er blevet udvidet, så den også omfatter elever.

Interessen var stor, da Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) onsdag holdt webinar om situationen med corona i Danmark.

Folketinget har i dag vedtaget, at virksomheder kan få delvis lønkompensation i forbindelse med situationen med corona i Danmark.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webinar om corona-situationen. Det sker onsdag den 25. marts.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet har indgået en ekstraordinær aftale, der skal hjælpe virksomheder og medarbejdere i finanssektoren igennem perioden med corona/COVID-19 i Danmark.

Et enigt Folketing har netop stemt for regeringens forslag om, at virksomheder skal have ret til refusion fra første sygedag, når medarbejderen er syg grundet corona eller er sat i karantæne af sundhedsmyndighederne. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) roser Folketinget for beslutningen.