Begivenhed

Webinar: Hvordan spørger du ind til en kollegas trivsel, når vi alle sammen arbejder hjemme?

Vi har inviteret Maj Britt Dahl Nielsen, seniorforsker ved Statens Institut for Folkesundhed til at hjælpe os med at blive klogere på, hvordan man kan tage drøftelsen om trivsel med kollegaerne både fysisk på arbejdspladsen og i et teams-samarbejde. Hvad kan jeg sige eller spørge om, og kan jeg gøre situationen værre? På webinaret kommer vi også til at høre om nogle af de nye forskningsresultater om mental sundhed under corona-pandemien.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Partnerskabet ’Sammen om mental sundhed’ afholder 3 webinarer, der skal hjælpe virksomheder og medarbejdere med at tackle konkrete udfordringer med trivslen under corona-nedlukningen. Webinarene er målrettet kontorarbejdspladser, der gennem en længere periode har anvendt hjemmearbejde i større omfang.

På webinarerne gennemgår vi tre temaer, som alle kredser om trivsel og hjemmearbejde. Vi skal blive klogere på:

  • Hvordan ved du om din kollega trives, når I kun ser hinanden gennem en kameralinse?
  • Hvordan spørger du ind til en kollegas trivsel, når vi alle sammen arbejder hjemme?
  • Hvordan kommunikerer du godt med dine kollegaer, når I arbejder hjemme?

Hvert spørgsmål vil blive undersøgt og besvaret på tre korte webinarer i januar. På webinarene får du grundlæggende viden og adgang til en række redskaber til, hvordan du som individ eller virksomhed kan skabe mere trivsel her under corona-pandemien.

Tilmeld dig på dette link.

 

Del gerne linket i din organisation.

Hvornår

Torsdag, 21. januar 2021 10:00 til 10:15

Tilmeldingsfrist

Onsdag, 20. januar 2021

Udgivet d. 5.1.2021

Nøgleord