Begivenhed

Kom med i maskinrummet og hør om Danske Banks arbejde med diversitet og inklusion

Bliv klogere på, hvordan Danske Bank arbejder konkret med diversitet og inklusion for at tiltrække en mangfoldig pulje af talenter og styrke en inkluderende kultur, hvor alle kan gå på arbejde som dem de er, når Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) inviterer Danske Bank til at dele erfaringer og viden på et webinar den 23. juni.

Onsdag den 23. juni tager Betina Dam Hansen, Chief Diversity and Inclusion Officer, os med ind i maskinrummet i Danske Bank og fortæller, hvordan de arbejder med at øge tillid og engagement hos medarbejderne via en øget diversitetsindsats.

Det sker ved et webinar i tidsrummet kl. 10-11 onsdag den 23. juni.

Danske Bank har gennem de seneste år målrettet arbejdet på at strukturere diversitets- og inklusionsindsatserne ved at forankre agendaen både centralt og i forretningsområder på tværs af banken og igangsætte målrettede aktiviteter. Erfaringerne viser, at politikker og mål på området selvfølgelig er vigtigt. Som et fyrtårn, der viser vej. Men forandringer skal understøttes af viden og at hver enkelt tager ansvar for denne forandring. Det er netop det arbejde og vejen derhen Betina Dam Hansen vil fortælle om.

Se også FA hjemmeside, hvor der kan findes rapporter, værktøjer og tjeklister til finansvirksomheders arbejde med diversitet og inklusion.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. 

Program

Kl. 10:00 Velkomst ved Nadeem Farooq, konstituret adm. direktør, FA.

Kl. 10:05 Oplæg ved Betina Dam Hansen, Chief Diversity and Inclusion Officer, fra Danske Bank

Kl. 10:50 Q&A 

Kl. 11:00 Afslutning 

Hvornår

Onsdag, 23. juni 2021 10:00

Udgivet d. 7.6.2021

Nøgleord