Begivenhed

HR-Webinar stiller skarpt på virtuel ledelse og samarbejde

Webinar sætter fokus på de ledelses- og samarbejdsmæssige muligheder og udfordringer, som coronakrisen har ført med sig.

Nyt webinar zoomer ind på de muligheder og udfordringer, som coronakrisen har ført med sig, når det kommer til ledelse og samarbejde.

Webinaret er arrangeret i regi af FA’s Forum for HR.

Dagens eksterne oplægsholder er Steen E. Navrbjerg, lektor ved Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier på Københavns Universitet.

Steen E. Navrbjergs oplæg vil tage udgangspunkt i forskningsprojektet ”Virtuel ledelse under corona-krisen”, som han har lavet i samarbejde med professor Dana Minbaeva fra CBS.

Programmet for dagen:

  • Kl. 10.00: Velkomst ved Mariane Dissing, adm. direktør i FA
  • Kl. 10.05: Oplæg ved Steen E. Navrbjerg, lektor ved Københavns Universitet
  • Kl. 11.00: Debat og erfaringsudveksling
  • Kl. 11.10: Tak for i dag og på gensyn

Det er gratis at deltage i webinaret, men tilmelding er nødvendig.

Hvornår

Tirsdag, 2. marts 2021 10:00

Målgruppe

Alle medarbejdere, der arbejder med HR i FA’s medlemsvirksomheder.

Bemærkninger

Bliv medlem af Forum for HR

FA’s Forum for HR er et netværk, som stiller skarpt på de seneste strømningerne inden for HR. Forummet mødes ca. fire gange årligt, og der er altid inspirerende eksterne oplæg på møderne med efterfølgende dialog, debat og erfaringsudveksling. Alle medarbejdere, der arbejder med HR i FA’s medlemsvirksomheder, kan blive medlem af forummet. Medlemskab er gratis og indmeldelse kan ske via mail til Jette Hartø i FA på jeh@fanet.dk

Udgivet d. 12.2.2021

Nøgleord