Nyhed

Webinar giver gode råd til håndtering og forebyggelse af krænkende handlinger

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), Finansforbundet og Forsikringsforbundet holder fælles webinar om håndtering og forebyggelse af krænkende handlinger. Det sker 29. april.

På FA’s initiativ holder FA, Finansforbundet og Forsikringsforbundet et fælles webinar, der zoomer ind på håndtering og forebyggelse af seksuelle krænkelser.

Læs også: Dialogspil sætter fokus på uønsket seksuel opmærksomhed 

Det er Morten Holm Bundgaard, arbejdsmiljøchef i FA, der har arrangeret webinaret.

”Vi vil gerne spadestikket dybere end blot de juridiske regler, der regulerer de forskellige situationer. Derfor har vi inviteret en af landets førende erhvervspsykologer på området. Hun vil gøre os klogere på psykologien bag krænkende handlinger og dermed også, hvilke håndtag der fungerer bedst i forebyggelsesindsatsen,” siger Morten Holm Bundgaard.

Læs også: Finanssektoren relancerer guide til forebyggelse og håndtering af seksuel chikane 

Konkret er det den bogaktuelle erhvervspsykolog Ditte Darko, der gæster webinaret med et oplæg om psykologien bag krænkende handlinger.

Læs også: DEBAT: Kultur er det bedste værn mod seksuelle krænkelser 

Ditte Darko’s bog ”Kort & godt om SEKSUEL CHIKANE & METOO” er særlig anvendelig for ledere, undervisere, HR-afdelinger, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, der har brug for at kunne håndtere og forebygge sager om seksuel chikane og krænkelser.

Webinaret løber af stablen 29. april kl. 10.00-11.00. Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. 

 

 

 

 

 

Udgivet d. 26.3.2021

Nøgleord