Nyhed

VIDEO: Velbesøgt Finance IT Day

Virksomheder fra et bredt udsnit af finanssektoren gæstede onsdag IT-Universitet i København i anledning af den årlige IT-konference, Finance IT Day. Se videoreportage fra konferencen i artiklen.

For sjette år i træk holdt Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) IT-konferencen Finance IT Day på IT-Universitet i København (ITU).  

I år løb konferencen af stablen onsdag den 13. november.

De deltog i Finance IT Day 2019

Alm. Brand
BEC
Danske Bank
Nets
Nordea
Nykredit
PFA
SDC
Topdanmark
Tryg
VP

Hele 11 virksomheder fra finanssektoren og ca. 260 IT-studerende deltog i den fire timer lange konference, hvor networkning mellem studerende og virksomheder var det centrale element.

Målet med Finance IT Day er nemlig at gøre morgendagens IT-talenter opmærksomme på de mange spændende IT-karrieremuligheder i finanssektoren.

Sidste år viste evalueringen af Finance IT Day 2018 da også, at 89 procent af deltagerne var blevet mere interesseret i en finanskarriere efter at have deltaget i konferencen.   

Læs også: IT-studerende: Finance IT Day har vækket vores interesse for finanssektoren 

Et fast indslag på konferencen er kåring af årets ITU-bachelorprojekt. I år gik prisen til et projekt om blockchain og smart kontrakter.

Læs også: Liv og Magnus løb med prisen for årets ITU-bachelorprojekt 

Se prisuddelingen i videoen og hør IT-studerendes bud på, hvilke rekrutteringstiltag finansvirksomheder med fordel kan tage, når de ønsker at rekruttere unge IT-talenter.      

Udgivet d. 13.11.2019

Nøgleord