Nyhed

VIDEO: Digitalisering og hjerner i fokus på Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2019

Op mod 220 medarbejdere og ledere deltog mandag i Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2019 i København, mens 115 havde fundet vej til samme konference i Skanderborg torsdag. Se videoindslag fra konferencen i artiklen.

Konferencesalen på SAS Radisson Blu på Amager i København var tæt pakket, da Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), Finansforbundet og Forsikringsforbundet mandag holdt Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2019.

Op mod 220 medarbejdere, ledere og tillidsvalgte fra et bredt udsnit af sektorens virksomheder deltog i konferencen, som var arrangeret i regi af branchefællesskabet BFA Finans.

Dagen blev åbnet i fællesskab af Michael Budolfsen, næstformand i Finansforbundet, Lone Clausen, næstformand i Forsikringsforbundet og Mariane Dissing, adm. direktør i FA.

”Det er et spændende program, der venter os. I dag skal vi være nysgerrige, og vi skal i fællesskab blive klogere på blandt andet digitalisering og arbejdsmiljø,” sagde Mariane Dissing blandt andet.

Derefter bød formiddagens program på oplæg om digitalisering, medarbejderinddragelse og arbejdsmiljø, mens konferencen efter frokost zoomede ind på, hvordan vi giver vores hjerner bedre arbejdsbetingelser.

Artiklen fortsætter efter video

Under de forskellige oplæg var der indlagt flere summeøvelser, hvor deltagerne debatterede konkrete emner ved bordene. Også såkaldte energizers var lagt ind i programmet.

Formålet med energizers er at få folk op ad stolene. Og det kom deltagerne ved Finanssektorens Arbejdsmiljødag. I den ene energizer skulle deltagerne eksempelvis ’danse’ som den walisiske sanger Shakin Stevens!

Stort engagement

Mariane Dissing er især glad for, at både ledere og medarbejdere deltager i Finanssektorens Arbejdsmiljødag 2019.

”Selv om arbejdsgiverne i juridisk forstand har et særligt ansvar for arbejdsmiljøet, så er et godt arbejdsmiljø helt afhængigt af, at alle løfter deres del af ansvaret. Derfor er det en stor styrke for sektoren, at både ledere og medarbejdere deltager i konferencen, ” siger Mariane Dissing og understreger:

”Den store interesse og det store engagement fra både ledere, medarbejdere og tillidsvalgte understreger, at arbejdet med arbejdsmiljø er højt prioriteret i finanssektorens virksomheder.”

På grund af mange tilmeldinger blev konferencen holdt både øst og vest for Storebælt. Mandag i København og torsdag i Skanderborg. Samlet set deltog 325 medarbejdere, ledere og tillidsvalgte i de to konferencer.

Udgivet d. 7.2.2019

Nøgleord