Nyhed

Styrk medarbejdernes digitale kompetencer

Små og mellemstore finansvirksomheder i hovedstadsområdet, der er medlemmer af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), kan kvit og frit få styrket deres medarbejders digitale kompetencer via KomDigital.

Virksomheder i hovedstadsområdet med maximalt 250 ansatte pr. CVR-nummer kan gratis får løftet deres medarbejderes digitale kompetencer via udviklingsforløb i regi af KomDigital.

Konkret tilbyder KomDigital skræddersyede forløb, der styrker de digitale kompetencer i den enkelte virksomhed.

Forløbene, der er afgrænset til ca. 20 timer pr. medarbejder ved fem deltagere, tilrettelægges sammen med den enkelte virksomhed, så indholdet matcher de behov, virksomheden har.

Fra finanssektoren har VP Securities, Nordea Kredit og Nordea Finans alle været igennem udviklingsforløb via KomDigital.

Nordea Kredit har sammen med KomDigital produceret en video om virksomhedens KomDigital forløb. Artiklen fortsætter efter videoen.

Det er et krav, at virksomheder deltager med minimum én leder og fire medarbejdere i forløbene.

Medlemsvirksomheder, der er interesserede i at høre nærmere om mulighederne for et udviklingsforløb eller som har spørgsmål, er velkommen til at kontakte Lars Djernæs, chefkonsulent i FA, via mail ldj@fanet.dk eller på telefon 3338 1627.

KomDigital er et partnerskab, der består af 18 repræsentanter for hovedstadsregionens virksomheder, medarbejdere og vidensinstitutioner. Blandt medlemmerne er Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet.

Læs mere om KomDigital.

Udgivet d. 9.10.2019