Nyhed

Statsministeren stiller sig i spidsen for disruptionsråd

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil stille sig i spidsen for regeringens partnerskab for fremtidens arbejdsmarked. Det sagde han i dag i sin tale til Folketinget. Stærkt signal, lyder reaktionen fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Det vakte begejstring i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), da VLAK-regering forleden annoncerede, at den vil nedsætte et partnerskab for fremtidens arbejdsmarked bl.a. i form af et disruptionsråd med deltagelse af arbejdsmarkedets parter. 

”Hele finanssektoren lige fra forsikringsselskaber over pengeinstitutter til pensionsselskaber oplever i disse år en hastig teknologisk udvikling. Det er en udvikling, som ændrer en masse faktorer på arbejdsmarkedet. Eksempelvis stiger kompetencekravene til medarbejderne, og det stiller krav til efter- og videreuddannelsessystemet. Derfor er det rigtig positivt, at regeringen vil oprette et disruptionsråd, som skal analysere, hvordan vi bedst muligt ruster vores arbejdsmarked til fremtiden,” siger Mariane Dissing, adm. direktør i FA.

”Som arbejdsgiverforening og hovedorganisation for hele finanssektoren ser vi i FA meget frem til at bidrage konstruktivt til arbejdet i disruptionsrådet,” pointerer Mariane Dissing.

I sin tale til Folketinget i dag annoncerede statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), at han selv vil stille sig i spidsen for partnerskabet for fremtidens arbejdsmarked.

”Det synes jeg er et stærkt signal fra statsministeren. Og det siger en hel del om vigtigheden af, at arbejdsmarkedets parter og regeringen ruster vores arbejdsmarkedet til fremtiden,” siger Mariane Dissing.

Udgivet d. 1.12.2016