Nyhed

Seneste nyt om persondataforordningen og den kommende databeskyttelseslov

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har opdateret sit digitale opslagsværk, Konsulenten, med seneste nyt om den kommende databeskyttelseslov.

Om 10 uger erstattes den nuværende persondatalov med persondataforordningen (GDPR) og en ny databeskyttelseslov. Det sker fredag den 25. maj.

Læs også: OVERBLIK: Det skal I have styr på, når databeskyttelsesloven træder i kraft

Frem mod forordningens ikrafttrædelse udgiver Datatilsynet løbende vejledninger. I takt med, at de nye vejledninger kommer på gaden, opdaterer Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sit digitale opslagsværk, Konsulenten.

De seneste opdateringer i Konsulenten om persondataforordningen og databeskyttelsesloven omhandler blandt andet, hvornår de nye regler gælder, og hvilke oplysninger, der er omfattet.

Se de nye opdateringer i Konsulenten her (Kun for medlemsvirksomheder – adgang kræver log ind til fanet.dk)

Den kommende databeskyttelseslov udspringer af EU’s persondataforordning. Formålet med de nye regler er at skabe et højt og ensartet databeskyttelsesniveau i EU.

Stadig ledige pladser på persondata-kursus

Onsdag den 18. april holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) persondata-kursus om de nye regler i forordningen og den kommende databeskyttelseslov.

Kurset vil blandt andet komme ind på, hvordan persondata skal håndteres ved ansættelsen, under ansættelsen og ved afskedigelse af medarbejdere, herunder hvordan og hvor længe data skal opbevares.

Kursets første halvdel med oplæg vil blive webstreamet via fanet.dk. 

Læs mere om kurset her, hvor du også kan tilmelde dig.

Læs mere om webstreamingen her, hvor du også kan tilmelde dig.

Udgivet d. 15.3.2018

Nøgleord