Nyhed

NYE TAL: Sammenlign virksomhedens lønniveauer og fravær med hele sektoren

To dugfriske FA-statistikker gør det muligt at sammenligne virksomhedens lønniveauer og fravær med hele sektoren og med henholdsvis penge- og realkreditområdet eller forsikringsområdet.

Hvor ligger virksomhedens fravær i forhold til gennemsnittet hos konkurrenterne? Og hvordan er lønniveauet i forhold til sektoren?

To nye FA-statistikker giver svarene.   

Det drejer sig om den såkaldte strukturstatistik, der viser lønniveauerne i sektoren og indenfor finans og forsikring. Og den årlige statistik over fravær. 

Begge statistikker bygger på 2019-tal og er nu tilgængelige for FA’s medlemsvirksomheder.   

Via statistikkerne er det muligt at sammenligne virksomhedens egne lønniveauer og fravær med hele finanssektoren eller med enten penge- og realkreditområdet eller forsikringsområdet.

Hent statistikkerne her:

Kun for medlemsvirksomheder: Se lønstatistik for virksomheden og sammenlign med sektoren

Kun for medlemsvirksomheder. Se fraværsstatistik for virksomheden og sammenlign med sektoren

Spørgsmål til statistikkerne kan rettes til Maria Søndergaard via mail mas@fanet.dk eller til Kirsten Lemming Zandbergen via mail klz@fanet.dk. De er begge økonomer i FA og har udarbejdet statistikkerne.

Medarbejdere, som skal arbejde med statistikkerne, kan få adgang til statistikkerne via virksomhedens FA-administrator. Bemærk, at det kræver særlig adgang for at se egne tal. Hvis du er i tvivl om, hvem der er jeres FA-administrator, er du velkommen til at kontakte FA på telefon 3391 4700.

 

Udgivet d. 25.6.2020

Nøgleord