Nyhed

Mød morgendagens IT-specialister

I november danner IT-Universitet i København for syvende år i træk rammen om FA’s IT-konference, Finance IT Day. Det er stadig muligt for FA’s medlemsvirksomheder at sikre sig en stand.

Onsdag den 13. november kl. 10-14 holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og IT-Universitet i København (ITU) den fælles it-konference, Finance IT Day.

Læs også: Se videoklip fra tidligere års Finance IT Day

Konferencens bærende element er en fire timer lang seance med networking mellem IT-studerende og FA’s medlemsvirksomheder.

”Dagens IT-studerende er morgendagens IT-specialister. Det er en meget eftertragtet gruppe, som der er hård kamp om på stort set hele jobmarkedet. Med Finance IT Day forsøger vi at gøre de studerende opmærksomme på de mange karriereveje og -muligheder, der er i finanssektoren,” siger Mariane Dissing, adm. direktør i FA.

Læs også: IT-studerende: Finance IT Day har vækket vores interesse for finanssektoren

Netværksseancen foregår i ITU’s lyse Atrium, som ligger i hjertet af universitet. Her har virksomhederne stande, der hver måler 3x3 meter, og som de studerende kan besøge og høre nærmere om karrieremuligheder, kompetencekrav, jobopgaver og lignende i de enkelte virksomheder.

Det er gratis for FA’s medlemsvirksomheder at deltage i dagen, og der er stadig ledige standpladser tilbage.

Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet og kan ske via Conference Manager.

Sidste år deltog op mod 200 IT-studerende i konferencen.

Virksomheder, der har spørgsmål om konferencen, er meget velkommen til at kontakte Gitte Westphal, konsulent i FA, på telefon 3338 1626 eller via mail gwe@fanet.dk.  

 

 

 

 

Udgivet d. 4.9.2019

Nøgleord