Nyhed

Mød FA på Folkemødet

Læg vejen forbi Finansteltet, hvis du deltager på Folkemødet.

Folkemødet på Bornholm bliver populært kaldt for ”Roskilde Festival for politik”. Med i omegnen af 3.000 arrangementer er Folkemødet nemlig ubetinget Danmarks største politiske festival.

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har deltaget i Folkemødet hvert år siden 2013, og det er der flere gode grunde til, fortæller Mariane Dissing, der er adm. direktør i FA.

”De rammer og muligheder, som Folkemødet tilbyder for åben debat og networking med politikere, samarbejdspartnere, opinionsdannere og helt almindelige danskere, findes ikke andre steder. Det er et unikt set up, og derfor er det naturligvis vigtigt for en organisation som FA at deltage aktivt i begivenheden,” siger hun.

Fælles telt for finansorganisationer

Igen i år deler FA telt med Finans Danmark og Finansforbundet på Folkemødet. Organisationerne har både fælles og egne arrangementer i teltet.

”For FA er det afgørende, at vi bruger arrangementerne på Folkemødet til at sætte fokus på områder og problemstillinger, som er relevante for hele vores kreds af medlemsvirksomheder,” fortæller Mariane Dissing og nævner et eksempel:

”Vi har eksempelvis et debatarrangement om, hvordan vi i Danmark kan kompetenceudvikle medarbejdere til fremtidens arbejdsmarked, selv om vi ikke kender fremtidens kompetencekrav. Det er en relevant problemstilling for alle vores medlemsvirksomheder, fordi kampen om fremtidens talenter bliver hård.”

Finansteltet ligger på indermolen af Allinge Havn, placering G27 på Folkemødekortet.

FA’s arrangementer på Folkemødet:

Torsdag, d. 14. juni kl. 13:30-14:30: Der er penge i finanskvinder, men hvordan får vi flere kvinder i topledelserne?

Torsdag, d. 14. juni kl. 15.15-16.15: Hvordan kan vi indrette overenskomsterne, så de både matcher medarbejdernes livsfaser og styrker virksomhedernes konkurrenceevne?

Torsdag, d. 14. juni kl. 19.30-21.30: Netværksarrangement

Fredag, d. 15. juni kl. 13.45-14.45: Hvordan sikrer vi relevante uddannelser, når vi ikke kender fremtidens job?

Lørdag, d. 16. juni kl. 13.45-14.30: Hvordan kan den danske model favne et arbejdsmarked, der går fra nationalt til globalt, og hvor platformsøkonomien vinder frem?

Se det samlede folkemødeprogram for Finansteltet 

Udgivet d. 7.6.2018

Nøgleord