Nyhed

Kompetencekonference stiller skarpt på livslang læring

Bliv klogere på opkvalificering, livslang læring og det digitale arbejdsmarked, når Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet holder fælles kompetencekonference 9. september.

I midten af juni lancerede regeringen sit udspil til en opkvalificeringsreform, der skal give ufaglærte og faglærte ledige over 30 år ret til et uddannelsesløft på op til 110 procent i dagpenge.

Udspillet blev positivt modtaget i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), der dog påpegede, at rettigheden som minimum også bør omfatte ledige med korte og mellemlange videregående uddannelser.  

Nu danner regeringens udspil til en opkvalificeringsreform udgangspunkt for den årlige kompetencekonference, der løber af stablen i Finanssektorens Hus, 9. september 2020, kl. 13–15.

Bag konferencen står FA og Finansforbundet, der i fællesskab ønsker at sætte fokus på, at hele arbejdsstyrken har behov for opkvalificering. Det gælder ikke mindst indenfor digitalisering.

Konferencens endelige program er endnu ikke på plads, men det ligger fast, at der vil være oplæg og debat om opkvalificering, livslang læring, digitalisering og fremtidens kompetencebehov.

Konferencen vil også komme omkring de arbejdsmarkedspolitiske erfaringer fra corona-perioden.

Det er muligt at deltage digitalt i konferencen.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Deadline for tilmelding er 7. september 2020.

 

 

Udgivet d. 26.6.2020

Nøgleord