Nyhed

Kompetencekonference 2017 stiller skarpt på fremtiden

INVITATION. Oplev C:ntact levere en inspirerende teaterforestilling om, hvordan øget diversitet blandt medarbejdere og kunder skaber nye udfordringer og muligheder for virksomheder. Hør erhvervsforsker Søren Schultz Hansen fortælle om de nye generationers møde med arbejdsmarkedet. Og deltag i workshops og debat om, hvilke kompetencekrav fremtiden stiller til virksomhederne. Alt sammen på FA’s Kompetencekonference 2017.

Onsdag den 6. september holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) sin årlige kompetencekonference. I år stiller konferencen skarpt på, hvordan virksomhederne kan gøre sig attraktive overfor nye generationer af medarbejdere og kunder på et fremtidigt arbejdsmarked med øget diversitet.

Svaret på det spørgsmål - og mange andre - skal vi komme tættere på ved konferencen, der blandt andet byder på et indlæg fra erhvervsforsker Søren Schultz Hansen om de digitalt indfødte og deres møde med arbejdsmarkedet og på en teaterforestilling af C:ntact. Der vil også være både workshops og debat på konferencen.

Konferencen løber som nævnt af stablen onsdag den 6. september. Det sker fra kl. 10-13 i Finanssektorens Hus, Amaliegade 7, i København. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Se programmet for dagen og tilmeld dig her.

Udgivet d. 7.8.2017