Nyhed

Indstil virksomheden til Arbejdsmiljøprisen 2019

Arbejdsmiljørådet har åbnet for indstillinger til Arbejdsmiljøprisen 2019. Arbejdsmiljøchef opfordrer virksomheder i finanssektoren til at indstille projekter til prisen.

I foråret 2019 uddeler Arbejdsmiljørådet sin arbejdsmiljøpris til virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø. 

Arbejdsmiljøprisen er en hyldest til det gode arbejdsmiljø og en stor cadeau til både de virksomheder, der vinder prisen, og til de virksomheder, som bliver nomineret.

Kategorier

Arbejdsmiljøprisen 2019 uddeles indenfor følgende fire kategorier:

Arbejdsulykker
Psykisk arbejdsmiljø
Muskel- og skeletbesvær (ergonomi)
Unge og nyansattes arbejdsmiljø.

Der findes en række konkrete kriterier for hver af de fire kategorier.

 

Prisen uddeles indenfor flere kategorier (se boks), og det er nu muligt at indstille virksomheden.

Arbejdsmiljøchef i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), Hans Jørgen Steffensen, opfordrer FA’s medlemsvirksomheder til at indstille deres arbejdsmiljøprojekter til prisen.

”Der er mange gode arbejdsmiljøprojekter rundt omkring i finanssektoren, som andre kontorarbejdspladser med fordel kan lade sig inspirere af. Det kan eksempelvis være en ny og anderledes måde at gøre tingene på," siger Hans Jørgen Steffensen og fortsætter:

"Pointen med Arbejdsmiljøprisen er netop at få de gode eksempler frem i lyset, så de kan inspirere andre arbejdspladser til at finde nye veje i deres arbejdsmiljøarbejde. Derfor er det oplagt, at medarbejdere og ledere i sektoren indstiller konkrete arbejdsmiljøprojekter fra deres arbejdsplads.” 

Sidste frist for indstilling til Arbejdsmiljøprisen 2019 er fredag den 25. januar 2019. Indstilling kan ske her

Prisen uddeles på en temadag, som Arbejdsmiljørådet holder mandag den 8. april i DGI-Byen i København.

 

 

Udgivet d. 6.11.2018

Nøgleord