Nyhed

Gratis fyraftensmøde for FA’s medlemsvirksomheder

Sammen med blandt andre FA har Dansk Handicap Forbund udarbejdet et værktøj til ansættelse, fastholdelse og afskedigelse af personer med handicap. Værktøjet præsenteres på et fyraftensmøde i Aarhus 14. marts og på et morgenmøde i Aalborg 15. marts. Deltagelse er gratis for FA's medlemsvirksomheder.

Danske virksomheder kan være forbeholdne over for at ansætte personer med handicap. Det skyldes ikke mindst, at en række virksomheder efter loven om forskelsbehandling er blevet dømt til at betale erstatning pga. uberettiget afskedigelse af personer med handicap.

Se også: Læs mere om reglerne om forskelsbehandling i FA’s opslagsværk ”Konsulenten” (Kræver log ind til fanet)

Nu præsenterer Dansk Handicap Forbund et værktøj, der skal hjælpe landets virksomheder med at finde rundt i lovjunglen, når de skal ansætte, fastholde eller afskedige medarbejdere med handicap. Værktøjet har forbundet udarbejdet sammen med en række organisationer, blandt andre FA.

Se også: FA-direktør del af nyt advisory board for handicappede

Præsentationen af værktøjet sker ved et fyraftensmøde i Aarhus 14. marts og på et morgenmøde i Aalborg 15. marts. På begge møder vil der også være oplæg om medarbejdermotivation af den mangedobbelte OL-guldvinder i roning, Eskild Ebbesen.

Se også: FA: Klarhed om regler kan hjælpe handicappede i job

Deltagelse i møderne er gratis for FA's medlemsvirksomheder.

Mødet i Aarhus finder sted på Scandic Aarhus Vest. Læs mere her.

Mødet i Aalborg finder sted hos Redmark. Læs mere her.

Udgivet d. 15.2.2017