Nyhed

Ganske få ledige standpladser tilbage på årets Finance IT Day

Igen i år bringer Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og IT-Universitet i København (ITU) it-studerende og finansvirksomheder sammen på den årlige IT-konference, Finance IT Day. Der er stadig få ledige standpladser tilbage.

Onsdag den 14. november slår IT-Universitet i København (ITU) dørene op for årets Finance IT Day, der er en årlig IT-konference, som Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og ITU står bag.

Det unikke ved konferencen er en bærende networkingsseance, hvor FA’s medlemsvirksomheder har mulighed for at møde fremtidens it-specialister, der i dag har deres daglige gang som studerende på blandt andet ITU.

Læs også: VIDEO: Se indslag fra Finance IT Day 2017 

Networkingsseancen finder sted i ITU’s store atrium, der på dagen udgør et standområde, som de it-studerende kan besøge for at høre mere om job- og karrieremulighederne i finanssektoren.

Der er stadig ledige standpladser, og det er gratis for FA’s medlemsvirksomheder at deltage i konferencen med en stand.

Medlemsvirksomheder, der er interesseret i en stand eller har spørgsmål til konferencen, er velkommen til at kontakte Jette Hartø i FA på jeh@fanet.dk.

Finance IT Day foregår i tidsrummet kl. 10.30-14.00 på ITU i København. 

Den første time arrangerer FA en plenumdel i et tilstødende lokale, hvor et par af FA’s medlemsvirksomheder fortæller de it-studerende i plenum om virksomhedernes arbejde med it-sikkerhed/privacy.

Sidste år deltog op mod 200 it-studerende fra forskellige universiteter i konferencen. 

 

 

Udgivet d. 20.9.2018