Nyhed

Gå-hjem-møde om krænkende handlinger holdes i april

Finansforbundet, Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder fælles gå-hjem-møde om krænkende handlinger, herunder mobning og seksuel chikane. Det sker 2. april i Finanssektorens Hus i København.

Arbejdstilsynet har skærpet reglerne for krænkende handlinger. Derfor holder Finansforbundet, Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening et fælles gå-hjem-møde 2. april.

Gode råd til forebyggelse af seksuel chikane

Sidste år udgav FA en guide med otte konkrete råd til forebyggelse og håndtering af seksuel chikane på arbejdspladsen. Guiden, der er udgivet i samarbejde med Finansforbundet og Forsikringsforbundet, henvender sig både til ledere og tillidsvalgte.

Hent guiden ”Seksuel chikane skal forebygges i fællesskab” 

Mødet vil både have fokus på, hvad de nye regler konkret betyder for virksomheder og medarbejdere, og hvordan virksomheder og medarbejdere kan forebygge krænkelser, mobning og seksuel chikane.

Læs også: Lovforslag vedtaget: Ofre for seksuel chikane får højere godtgørelse 

Gå-hjem-mødet holdes i Finanssektorens Hus i København og løber af stablen fra kl. 15-17.

Er du forhindret i at deltage i København, kan du alligevel følge mødet, fordi det streames via FA’s hjemmeside.

Se programmet her, hvor det også er muligt at tilmelde sig 

Det er gratis at deltage for finanssektorens virksomhedsrepræsentanter og tillidsvalgte.

Arrangementet var oprindeligt planlagt til 18. december, men blev udskudt, da Arbejdstilsynets vejledning om de nye regler ikke var færdig på daværende tidspunkt. Den ny vejledning forventes udgivet i løbet af januar.

 

 

 

 

 

Udgivet d. 2.1.2019