Nyhed

Finans IT-dag på ITU

FA og ITU byder 17. november 2015 alle IT-studerende velkommen til at høre om de nyeste IT-tendenser og spændende IT-jobmuligheder i den finansielle sektor.

Den finansielle sektor gennemgår i disse år en digital revolution. Nye teknologiske løsninger har ført til nye produkter og ydelser. De har også ændret kundernes forventninger til hurtig respons, fleksibilitet og muligheder for selvbetjening. Finanssektoren har derfor i stigende grad behov for IT-studerende og -kandidater med kompetencer inden for fx software, business og kommunikation.

Vi vil gerne bruge dagen til at åbne IT-studerendes øjne for de mange spændende job- og karrieremuligheder, der er i finanssektoren. De studerende vil få mulighed for at møde repræsentanter fra finanssektoren og høre om deres foretningsmodeller, nye tendenser og jobmuligheder. Derudover vil der blive holdt en plenarsession, hvor førende IT-eksperter vil fortælle om de nyeste trends og teknologier.

Læs mere information på ITU's hjemmeside.

Program

11.00: Velkomst, ved Mads Tofte, rektor, ITU

11.05: Real Roads to Internet of Things, ved Nikolaj Sonne, TV vært, DR

11.15: Your Role in the Digital Financial Sector of the Future, ved Anders Hvid, Co-founder & CEO, DARE DISRUPT plus Adjunct Faculty, Singularity University, Silicon Valley

11.35: Exploring Big Data in Danske Bank, ved Nadeem Gulzar, Senior Development Manager, Head of Governance & Architecture, Danske Bank

11.55: Prisoverrækkelse i FA's bacheloropgavekonkurrence, ved Mariane Dissing, adm. direktør, FA

12.00-15.00: Networking i Atrium mellem FA's medlemsvirksomheder og IT-studerende

Udgivet d. 3.11.2015

Nøgleord