Nyhed

Finance IT Day: Projekt om MobilePay løb med titlen som årets bachelorprojekt

FA kårede onsdag årets bachelorprojekt i anledning af Finance IT Day. Vinderprojektet handler om MobilePay og er skrevet af tre ITU-studerende.

”Vi blev helt vild glade. Det er så fedt at få positiv respons på projektet, når vi har lagt så mange timer i det. Det er super fedt,” siger Magnus Aagaard Löchte.

Han er netop sammen med studiekammeraterne Johannes Frederik Hultquist og Oliver Kim Skjønnemand blevet rigere på både prestigekontoen og bankbogen.

De tre ITU-studerendes fælles bachelorprojekt ”Balancing Diligence and Agility: An Investigation of MobilePay’s Organizational Effect on Internal Data Processes” løb nemlig med FA’s pris som årets bachelorprojekt. En pris, der udover æren også udløser en kontantpræmie på 30.000 kr.

”Det er en kæmpe anerkendelse at have i ryggen. Det er bestemt et plus. Det kommer helt sikkert på CV’et,” fortsætter  Magnus Aagaard Löchte.

ITU-kandidater er spændende profiler

Prisen blev uddelt på FA’s IT-konference, Finance IT Day, der onsdag løb af stablen på IT-Universitet i København (ITU).

VIDEO: Se prisuddelingen

Det er tredje år i træk, at FA holder konferencen. Formålet er at åbne flere IT-studerendes øjne for alle de spændende jobmuligheder og IT-udfordringer, der er i finanssektoren, fortæller Mariane Dissing, adm. direktør i FA.

”Og så håber vi naturligvis, at der bliver skabt nogle gode kontakter mellem de IT-studerende og vores medlemsvirksomheder. Der er ingen tvivl om, at ITU-kandidaterne har nogle meget interessante profiler, som finanssektoren har brug for,” tilføjer hun og fremhæver specielt kompetencer indenfor softwareudvikling, digital innovation og design som efterspurgte i finanssektoren.

VIDEO: Se indslag fra dagen og hør repræsentanter fra finansvirksomheder og IT-studerende fortælle om Finance IT Day

Dommerpanel: Skarp og præcis analyse

Et fem mand stort dommerpanelet, der bestod af professor ved IT-Universitet Roman Bech og repræsentanter fra FA’s medlemsvirksomheder, har vurderet de i alt 10 indstillede bachelorprojekter. Vurderingerne er foretaget ud kriterierne: Kvalitet, sektorrelevans, nyhedsværdi og sammenhængen mellem teori og praksis. Og her var det altså projektet om MobilePay, der samlet set scorerede højest. 

Dommerpanelet lagde blandt andet vægt på, at bachelorprojektet belyser en relevant og ikke tidligere så berørt problemstilling omkring MobilePay via en skarp og præcis analyse. Og at projektet fokuserer på databehandling og organisatoriske processer i forbindelse med etablering og udbredelse af innovativ og agil produktudvikling.

Se opgaven her: bachelor-project-at-mobilepay-nda-compliant-version-2.1.pdf

Udgivet d. 17.11.2016

Nøgleord