Nyhed

Få en stand på FA’s Finance IT Day

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og IT-Universitet i København (ITU) bringer it-studerende og virksomheder fra finanssektoren sammen på den årlige Finance IT Day i november. Det er gratis for FA’s medlemsvirksomheder at deltage med en stand på konferencen.

I år løber IT-konferencen, Finance IT Day, af stablen torsdag den 9. november. Traditionen tro foregår konferencen på IT-universitet i København (ITU), hvor fremtidens it-specialister i dag har deres daglige gang. Formålet med konferencen er at synliggøre de mange attraktive karriereveje i finanssektoren for netop fremtidens it-specialister.

Læs også: VIDEO: Se indslag fra Finance IT Day 2016

”Antallet af it-specialister vokser og vokser i finanssektoren. Det er en udvikling, som vil fortsætte, fordi sektoren bliver mere og mere teknologiintensiv og på flere områder er en digital frontrunner. Samtidig melder vores medlemsvirksomheder om rekrutteringsudfordringer af it-specialister. Det er simpelthen svært at få kloge it-hoveder nok. Derfor har vi de seneste år holdt Finance IT Day på ITU for at bringe virksomheder og it-studerende sammen,” forklarer Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Læs også: Finance IT Day 2016 blev en succes

En stor del af konferencen er en networkingsseance, hvor FA’s medlemsvirksomheder har stande, som de studerende kan besøge for at høre mere om job- og karrieremulighederne i finanssektoren. Der er stadig ledige standpladser, og det er gratis for FA’s medlemsvirksomheder at deltage i konferencen med en stand. Send en mail til chefkonsulent i FA, Lars Djernæs, på ldj@fanet.dk, hvis I er interesseret i en stand på konferencen, der foregå i tidsrummet 10.30 til 14.30 på ITU i København. 

Sidste år deltog op mod 150 it-studerende fra forskellige universiteter i konferencen. 

Udgivet d. 20.9.2017