Nyhed

FA indgår sponsoraftale med finanspodcast

Finanspodcasten ”Rig på Viden”, der gør danskere klogere på finans, investering og økonomi, har indgået en sponsoraftale med Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og finanspodcasten ”Rig på Viden” har indgået en sponsoraftale.

Aftalen betyder, at FA er sponsor for fem afsnit af Rig på Viden.

”Rig på Viden er en godt formidlet og yderst interessant podcast-serie, som viser de mange aspekter og muligheder, der findes indenfor finanssektoren. Derfor er det oplagt for os som sektorens arbejdsgiverforening at indtræde som sponsor for en række af de kommende afsnit,” siger Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA).

Rig på Viden blev startet i sommeren 2020 af tre CBS-studiekammerater, der alle i dag er ansat i finanssektoren.

”Vi er meget glade for FA’s sponsorat. Vi optager vores podcasts i weekender og for egne midler, så det betyder naturligvis meget, at FA vælger at støtte os. Det er både en anerkendelse af vores podcast og en økonomisk støtte,” siger André Thormann, der er én af de tre grundlæggere af Rig på Viden.  

Konkret dykker Rig på Viden ned i alle aspekter af finans, investering og økonomi med udgangspunkt i konkrete forskningsartikler, som værterne sammen med gæster formidler i et letforståeligt sprog. 

”Rigtig meget forskning indenfor finans og økonomi bliver i dag ikke læst udenfor universitetsverdenen. Det er ærgerligt, fordi det er stof, der kan gøre os alle klogere. Det problem forsøger vi at løse med podcasten, der til tider er nørdet, men som altid har fokus på formidlingen, så alle kan være med,” siger André Thormann.

Udover André Thormann står Henrik Rasmussen og Benjamin Zumofen bag Rig på Viden, der sender nye afsnit hver anden tirsdag.

Podcasten har i dag flere end 4.200 unikke lyttere pr. afsnit, der varer mellem 30 og 45 minutter.

Rig på Viden kan findes på Apple podcast, Google podcast og Spotify.

Udgivet d. 29.4.2021

Nøgleord