Nyhed

COVID-19: Webinar om de økonomiske konsekvenser ved genåbningen

Hør professor og formand for regeringens økonomiske ekspertgruppe, Torben M. Andersen, fortælle om de økonomiske konsekvenser ved genåbningen af Danmark, når Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) holder webinar 27. maj.

Fredag den 1. maj nedsatte regeringen en økonomisk ekspertgruppe.

Gruppens opgave var at udarbejde en rapport, som vurderer de aktuelle sundhedsmæssige initiativer mod coronaepidemien ud fra et samfundsøkonomisk perspektiv. 

Allerede ugen efter - onsdag den 6. maj - offentliggjorde ekspertgruppen en 64-sider lang rapport, som er en betydelig del af det vidensgrundlag, der ligger til grund for den planlagte genåbning af Danmark.

Formanden for den økonomiske ekspertgruppe er Torben M. Andersen, professor ved Aarhus Universitet og tidl. overvismand.

Ved et webinar onsdag den 27. maj, kl. 10-10.45, som holdes af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), fortæller Torben M. Andersen om arbejdet i den økonomiske ekspertgruppe. 

Deltagerne i webinaret vil få et unik indblik i ekspertgruppes arbejde og udfordringer. Ligesom Torben M. Andersen vil fortælle om ekspertgruppens anbefalinger og perspektivet for dansk økonomi.

Alle kan deltage i webinaret, der er gratis. Tilmelding er dog nødvendig via Conference Manager.  

Webinaret bliver optaget.

Webinar rykket

Oprindeligt var webinaret planlag til mandag den 18. maj kl. 11-11.45, men er blevet rykket til onsdag den 27. maj kl. 10-10.45. Alle tilmeldte har fået direkte besked. 

Udgivet d. 12.5.2020

Nøgleord