Nyhed

CORONA: Finance IT Day 2020 aflyst

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) har valgt at aflyse årets Finance IT Day. Årsagen er risiko for smittespredning af covid-19.

Finance IT Day 2020 er aflyst. Det har Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) netop besluttet.

Baggrunden er risiko for smittespredning af covid-19, forklarer Mariane Dissing, adm. direktør i FA.

”I samråd med ITU (IT-Universitet i København, red.) har vi besluttet at aflyse Finance IT Day i år. ITU ønsker at reducere risikoen for covid-19-smitte på universitet til et minimum. Det har vi fuld forståelse for, og vi er meget enige i, at arrangementer, der kan udgøre en risiko, ikke bør gennemføres. Derfor har vi aflyst,” siger Mariane Dissing.

Finance IT Day er en større IT-konference, som FA og ITU holder hvert år i november.

Konferencens omdrejningspunkt er en networkingsseance, hvor IT-studerende og finansvirksomheder mødes og taler om job- og karrieremuligheder i finanssektoren. De seneste år har et par hundrede IT-studerende og 10-12 finansvirksomheder deltaget i seancen.

”Der er masser af networking mellem repræsentanter fra virksomhederne og studerende på konferencen. Hele præmissen for arrangementet er social kontakt mellem virksomheder og studerende. Og det er lidt svært i en corona-tid. Så det giver bestemt god mening, at vi ikke gennemfører konferencen i år, men kommer stærkt igen i november 2021,” siger Mariane Dissing.

Trods aflysningen har FA besluttet, at foreningen også i år vil uddele prisen ’Årets Bachelorprojekt’. Den præcise dato for prisuddelingen er endnu ikke på plads, men FA vil kontakte alle de ITU-studerende, der har indsendt projekter til konkurrencen.     

Læs mere om Finance IT Day på FA’s temahjemmeside om konferencen   

 

 

Udgivet d. 27.8.2020

Nøgleord