Nyhed

Bliv klar til den nye persondataforordning

Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) inviterer til morgenmøde om den kommende persondataforordning.

Onsdag den 22. november holder Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) morgenmøde for medlemsvirksomheder om den kommende persondataforordning. Det sker i Finanssektorens Hus i København kl. 9.00-11.30.

Ny persondataforordning

Den nye persondataforordning har været flere år undervejs i EU-systemet. Forordningen blev endelig godkendt i april 2016 i EU-Parlamentet og træder i kraft 25. maj 2018. Formålet med de nye regler er at skabe et højt og ensartet databeskyttelsesniveau i EU. Forordningen vil i vidt omfang afløse de nuværende regler i persondataloven. Det gælder ikke mindst, når det kommer til reglerne omkring behandling af persondata i forhold til ansættelsesforhold, som vil blive ændret på en række centrale punkter. Forordningen får derfor betydning for virksomhederne i finanssektoren.

På morgenmødet vil FA’s juridiske afdeling gennemgå de seneste tiltag fra blandt andre Justitsministeriet ifm. persondataforordningen. På mødet vil der også blive tid til erfaringsudveksling.

Hvis I har spørgsmål, emner eller problemstillinger om den kommende persondataforordning, som I ønsker belyst ved morgenmødet, er I velkommen til at kontakte seniorkonsulent i FA, Claus Ryde, på clr@fanet.dk.

Deltagelse i morgenmødet er gratis for FA’s medlemsvirksomheder, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding kan ske her.

Morgenmødet web-streames på FA’s hjemmeside. Tilmelding til web-stream kan ske her.

 

Udgivet d. 13.11.2017

Nøgleord